Някой може ли да ми помогне с някаква схема, примерно от VWvortex търсих, но аз лично не намерих. За да видя откъде минава това маркуче и най-важното дано не съм напълнил някъде купето с вода докато пръсках

kn9453 написа:Колега, маркучето на пръскалката минава през задната лява колона. Преди гофрирания маркуч който свързва 5-та врата и купето има "клипс-снадка" която при теб сигорно се е откачила и сега течността се слива покрай колонката и предполагам мокри тапицерията.За целта трябва да махнеш напречната лайстна която "затваря" тапицерията на тавана, да бръкнеш с ръката вътре и "напипвайки" да "щракнеш" връзката.
Много пипкава работа заради ограниченото пространство!Това е поредния отговор,който давам,но за съжаление нямам снимки в подкрепа на това "деяние"
Може ли колега ориентир как се маха тази лайсна. Говориш предполагам за цялата задна лява кора където се намира колана нали ? Тя трябва да падне някак си. Напъвах я леко после по-силно, ама като не напипвам щипките има ли смисъл
.
Може ли да ми покажеш някаква снимка от нета и да ми отбележиш къде са щипките за да знам къде да напъна с отверка.
Тапицерията грам не е мокра, но все пак пипнах ламарината, а тя беше като след автомивка.
stills написа:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 82 госта