проблем с температурата
проблем с температурата
здравеите на таблото ми показва 60-65 градуса парното не е много силно от какво може да е това дали е термостат или дат4ик благодаря предварително колата е голф3 1-6
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:05, променено общо 1 път.
- madnez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
АБУ ли е мотора? То не че има голямо значение но при мен беше така. Термостат е.
Re: ре
да АБУ е дали е от термостатаmadnez написа:АБУ ли е мотора? То не че има голямо значение но при мен беше така. Термостат е.
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ceenik
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: BXE
Добре де...... аз имам и едно друго питане???
Какво като е АБУ двигатела, има ли някакво значение?
При мен например, ако карам поддържа 75-80 градуса, иначе като си спирам по сфетофари или тем подобни, си загрява на 90 и на 95/100 си включва перката и отваря другия кръг.
И нещо друго, това нормално ли е да си седи в тези ниски градуси при движение, че нещо почвам да се замислям вече.....
Забравих да добавя, че парното си духа яко топло....
При мен например, ако карам поддържа 75-80 градуса, иначе като си спирам по сфетофари или тем подобни, си загрява на 90 и на 95/100 си включва перката и отваря другия кръг.
И нещо друго, това нормално ли е да си седи в тези ниски градуси при движение, че нещо почвам да се замислям вече.....

- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
ceenik написа:Добре де...... аз имам и едно друго питане???
И нещо друго, това нормално ли е да си седи в тези ниски градуси при движение, че нещо почвам да се замислям вече.....![]()
Ами би трябвало да ти седи на около 87 ако ти е уред термостата. значи е започнал да изпуска по малко щом стига до 75 на извънградско.
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
MAG написа:лятото пак толкова беше на 70градоса ми вклу4ва перкатаIvoG написа:По скоро термостат. Лятото колко беше темп.?
Ами ако наистина и лятото ти е държал тази темп. и ти включва на 70 перката, то имай в предвид че датчиците на таблото лъжат някой път и на дали е термостат. Замери с термодвойка колко ти е темп в казанчето и виж на колко градуса отваря термостата и на колко се включва перката.
- ceenik
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: BXE
Може наистина да е започнал да изпуска.....
иначе принципно го дават да отваря от 87 до 102......
но за съжаление не помня нито лятото, нито като го сложих .....
макар че като го смених, май найстина си държеше 90, плюс-минус 5 градуса.
Самия термостат е WAHLER.... и старият беше такъв....
П.П. Намерих и една тема точно за това, че на повечето им държи около 70, но така и не стана ясно дали е нормално или не!!!
иначе принципно го дават да отваря от 87 до 102......
но за съжаление не помня нито лятото, нито като го сложих .....
макар че като го смених, май найстина си държеше 90, плюс-минус 5 градуса.
Самия термостат е WAHLER.... и старият беше такъв....

П.П. Намерих и една тема точно за това, че на повечето им държи около 70, но така и не стана ясно дали е нормално или не!!!

да и лятото на 70 ми включваше от каде мога да взема тая термодвоикаIvoG написа:MAG написа:лятото пак толкова беше на 70градоса ми вклу4ва перкатаIvoG написа:По скоро термостат. Лятото колко беше темп.?
Ами ако наистина и лятото ти е държал тази темп. и ти включва на 70 перката, то имай в предвид че датчиците на таблото лъжат някой път и на дали е термостат. Замери с термодвойка колко ти е темп в казанчето и виж на колко градуса отваря термостата и на колко се включва перката.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”