моля помогнете за термостата.............
- gotin_83
- Автомобил:
- Двигател:
моля помогнете за термостата.............
немога да го сглобя както и да сложа оплътнението тече мъчих с какво ли не и не става има ли някаква тънкос или нещо не е на ред става въпрос за голф3 1.6 ABU
Колега и аз доста се мъчих докато го направя без да тече. Теростата дето си купих беше с 2 уплътнения, едното гумено другото приличаше по-скоро на гарнитурка малка. Тъй като и двете не пасваха за моя маркуч, оставих старото уплътнение. Не щя... Пак разглобявах, сложих гуменото новото с 300 зора, пак не щя. Изрязах гарнитурката така че да пасне на маркуча ми, ПАК НЕ СТАНА. Накрая взех една гайка 10ти номер и я вкарах в едно малко процепче там където се завиват болтовете на термостата, та успях да го стегна хубавата и са нямам грижи. Съвет: Иди при някой професионалист да ти го направи, ще му отнеме 10тина минути, ти може да се мъчиш с дни (справки - моя милост).
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В комплекта на термостата вероятно имаш един пръстен дето се нахлузва около термостата и един "O" пръстен по добре ползвай О пръстена или скочи до някой магазин с термостата в ръка и си избери уплътнение има колкото щеш ....ако всичко ти е здраво по фланеца и капачката няма никаква философия в смяната !Аз имам няколко нови уплътнения кажи кога и къде да ти ги донеса....подарък,гледам че си от Пловдив..ако проблема ти не е решен вече ама сега виждам темата!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”