dushanov написа:Според мен няма да е от бобината. А освен всички СКЪПИ неща, които си си сменил по колатам свещи и кабели как са? Темп. фатчик (леко ми намирисва тук). Как е разхода и вървежа? От къде си?
п.с.С риск да прозвуча тъпо, но след като си минал толкова майстори, нали си минал и комп. диагностика?
papi92 написа:Здравей колега. Аз имах същия проблем с моя 1.6 ABU. Ето клип как се държеше: http://www.youtube.com/watch?v=NrDG_iCiSko
Проблема го реших със слагане на газ. Така и не успях да разбера какво й е на колата. И аз като теб смених една камара неща (ТПС, стъпков мотор, температурен датчик, чистих дросела и какво ли не), но проблема не се оправя. Като поработи малко на бензин се оправя и работи добре до следващото палене. За мен проблема идва някъде от моното, било то дюза или нещо друго, но не видях смисъл да наливам още пари в бензин като стана близо 3лв. и за това сложих газ, а там го няма този проблем. Колата се държи по съвсем друг начин с газ, работи по стабилно и безпроблемно.
Свещи и бобина не са, поне при мен
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: simo7 и 52 госта