Така днес поработих малко над колата ,за да изключвам един по един възможните проблеми:
-Замерих температурните датчици на тройника
1.Синият(който е за компютъра мисля) си дава нормални стойности ,както и на предишното мерене - около 2400оΏ
2.Черният(който е за таблото и за който знам ,че се е скапал и дава грешни стойности) е около 850Ώ ,но той не влияе на работата на колата и ще го сменя когато имам излишен лев
-Свалих една по една свещите и ги прегледах - всичките до една са черни ,но без бензин по тях ,но мисля че е нормално предвид ,че ги карам само градско и на къси разстояния(пак има какво да се желае ,но е задоволително предвид горните обстоятелства ) . Свещите са БЕРУ сменяни преди няма и 1000км
-Свалих капачката да я прегледам - перфектна е ,както капачката така и палеца са сменени преди 1000 ,заедно и с делкото на което направихме и центровка( не съм напълно сигурен дали е точно на 9градуса ,но заразлика от предишната сега няма замисляне при подаване на газта). Делкото има съвсем малък луфт в ос-та.
-Премерих температурният датчик на дебитомера - дава си почти перфектни стойности - около 1900Ώ(предвид ,че сме около 20градуса днес)
-Свалих кабелите и един по един им премерих съпротивленията.
1ви цилиндър - 5,55Ώ
2ри цилиндър - 5,90Ώ
3ти цилиндър - 5,89Ώ
4ти цилиндър - 5,85Ώ
на външен вид са добре ,не са напукани ,марка Bremi са с щампи на VW/Audi по тях
-свалих бензиновата помпа в резервоара ,изчистих цедката(имаше малко боклуци на нея ,заразлика от тези в резервоара

) ,навързах кабелите ,смуче си яката работа
-Свалих маркуча за обратния бензин - и от него и от регулатора(за където се захваща) ,текна яко бензин ,не е като тече ракията от казанЯ
-Опитах се да замеря общата букса на рейката(дюзите) ,но или аз не направих нещо както трябва или ми показа 0,05 а по Аутодата го дават от 17Ώ до 20Ώ
-Бензиновият филтър на долната помпа е сменян и той преди 1000км

И до тук се изчерпа мойта компетенция.... В момента пали и върви ,но е с бензин в маслото и трябва да го сменя тези дни с YACCO ,останах крайно разочарован от Mobil-а ,още преди инцидента ми светкаше от време на време лампичката при по-високи обороти, за това при следващата смяна ще сваля и картера да видя маслената помпа в какво състояние ,да не е заталачена цедката и тн.)
Та от какво в крайна сметка може да се е появил проблема... Аз стигам до тези двете:
-Бензинов реуглатор ,но той не трябва ли постоянно да пуска бензин през вакуумния маркуч и да ходи в колектора или не е задължително ,а да е тръгнал съвсем малко да си заминава
-Пикаеща или отворена(понякога) дюза при незапалена кола? Ще има ли ефект от ултразвук на дюзите?
-Запушен маркуч или бензинопровод за обратния бензин и от там да пренадува регулатора ,което ме съмнява ,защото и да пренадува ,няма да се задавя така колата изведнъж ,как съм си я карал и е загряла до работната температура и изведнъж да се задави така яката ,че да хвърля бензина през ауспуха)
Някакви евтини варианти за бензинов регулатор има ли ,че Бошовския е 170лв и как да проверя ако тръгна да купувам 2ра ръка дали е читав?