теч в багажника
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
теч в багажника
от скоро съм във форума и искам да попитам някой дали знае от каде може да ми тече вода в багажника и то точно по средата на него.гледах уплътнението е здраво но пак продължава а колата е венто
- zelkata_ok1_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: теч в багажника
щом не може да се хване на пръв поглед взимаш едно фенерче влизаш в багажника затваряш се вътре
и някой започва да полива

- tot_1425
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: ABD 1994
Моят голф течеше от уплътнението на стопа.Сложих малко силикон на скъсаното място и теча спря.Виж да не е пукнато маркучето на чистачката.
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
нямам аз чистачка и тече посредата на багажника,нз стича ли се от нчкаде или е уплатнението,просто нз какво да направя вече
- cheatereye
- Автомобил: VW Golf III 1.6
- Двигател: AEA 1995
Свяляш задните седалки, т.е. да са в легнало положение влизаш вътре в колата на задните седалки, а някой друг да полива дали с маркуч или кофа с вода отгоре, най-вероятни е уплътнението отгоре на багажника.
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
ще пробам пък ще видим какво ще излезе
- Not_another
- Автомобил:
- Двигател:
А конденз под стелката възмжоно ли е да прави?
- Enforcer
- Автомобил:
- Двигател:
cheatereye написа: а някой друг да полива дали с маркуч или кофа с вода отгоре.
По-вероятно е да е издънен пода и водата да прониква ОТДОЛУ при преминаване през локви или при дъжд.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Който иска-да вярва,но когато ми бяха изпуснали "газовите пружини",по известни като амортисьорчета на багажника на Венто-не лягаше добре капака по уплътнението!Краят откъм ключалката "хлътваше" към по-слабия амортисьор и тогава намирах вода след дъжд.След смяната им не съм намирал вода в багажника.
Друга причина може да е уплътнителна гумичка на кабеляка,има такава и в дясно-вакуума за ключалката.От тези неща ми е текло в багажника.
Друга причина може да е уплътнителна гумичка на кабеляка,има такава и в дясно-вакуума за ключалката.От тези неща ми е текло в багажника.
- vvveno 19td
- Автомобил:
- Двигател:
днес влязох в багажника,а друг го поливаше с вода.значи течове от уплътненията не видях ,но когато отворих багажника вода запачна да тече от оребрението от долната страна на вратата на багажника.гледах дали видимо не се вижда някакъв теч от уплътненията на стоповете ,но не видях такъв.просто вече нз какво да правя ,писнами след всеки дъжд да свалям кечето защото замирисва.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”