Нещо под капака ??

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
scorpion_kn93
Автомобил:
Двигател:

Нещо под капака ??

Мнениеот scorpion_kn93 » Пон 14 май 2012 22:12

Здравейте колеги значи преди година и половина си взех едно голфче с надеждата да го приведа в някакъв вид така да се каже и малко по малко част по част горе долу мисля че се справих ,сега обаче мисля че доиде и момента нещо под капака да се пипне та мисълта ми е дали за около 1000-1200 лв ,ще мога да направя нещо или да не се занимавам ,сегашния двигател е 1.8 компресор може ли нещо по него да се направи или е по добре друг двигател да търся ?
Ето малко снимки http://www.snimka.bg/?profile,albums какво съм направил през изминалата година и половина ,не е кои знае какво но искам да отбележа че всичко съм си го правил сам .

Благодаря предварително .

Потребителски аватар
dushanov
Автомобил: Seat Toledo 2
Двигател: AGN

Re: Нещо под капака ??

Мнениеот dushanov » Вто 15 май 2012 11:04

Колега, чудесно, че имаш желание да се занимаваш с колата си! Обаче мисля си сбъркал раздела. Задай тема в подразделите тунинг-мунинг ;) И линка ти не работи!

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Re: Нещо под капака ??

Мнениеот golfmk1 » Вто 15 май 2012 11:12

scorpion_kn93 написа:Здравейте колеги значи преди година и половина си взех едно голфче с надеждата да го приведа в някакъв вид така да се каже и малко по малко част по част горе долу мисля че се справих ,сега обаче мисля че доиде и момента нещо под капака да се пипне та мисълта ми е дали за около 1000-1200 лв ,ще мога да направя нещо или да не се занимавам ,сегашния двигател е 1.8 компресор може ли нещо по него да се направи или е по добре друг двигател да търся ?
Ето малко снимки http://www.snimka.bg/?profile,albums какво съм направил през изминалата година и половина ,не е кои знае какво но искам да отбележа че всичко съм си го правил сам .

Благодаря предварително .

Не ти работи линка със снимките.Иска регистрация може би твойта.1.8 компресор G60 ли ще рече 160 коня или, че има компресор на климатика :lol:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”