Здравейте колеги значи преди година и половина си взех едно голфче с надеждата да го приведа в някакъв вид така да се каже и малко по малко част по част горе долу мисля че се справих ,сега обаче мисля че доиде и момента нещо под капака да се пипне та мисълта ми е дали за около 1000-1200 лв ,ще мога да направя нещо или да не се занимавам ,сегашния двигател е 1.8 компресор може ли нещо по него да се направи или е по добре друг двигател да търся ?
Ето малко снимки http://www.snimka.bg/?profile,albums какво съм направил през изминалата година и половина ,не е кои знае какво но искам да отбележа че всичко съм си го правил сам .
Благодаря предварително .

Нещо под капака ??
-
- Автомобил:
- Двигател:
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Re: Нещо под капака ??
Колега, чудесно, че имаш желание да се занимаваш с колата си! Обаче мисля си сбъркал раздела. Задай тема в подразделите тунинг-мунинг
И линка ти не работи!

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Нещо под капака ??
scorpion_kn93 написа:Здравейте колеги значи преди година и половина си взех едно голфче с надеждата да го приведа в някакъв вид така да се каже и малко по малко част по част горе долу мисля че се справих ,сега обаче мисля че доиде и момента нещо под капака да се пипне та мисълта ми е дали за около 1000-1200 лв ,ще мога да направя нещо или да не се занимавам ,сегашния двигател е 1.8 компресор може ли нещо по него да се направи или е по добре друг двигател да търся ?
Ето малко снимки http://www.snimka.bg/?profile,albums какво съм направил през изминалата година и половина ,не е кои знае какво но искам да отбележа че всичко съм си го правил сам .
Благодаря предварително .
Не ти работи линка със снимките.Иска регистрация може би твойта.1.8 компресор G60 ли ще рече 160 коня или, че има компресор на климатика

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”