Нещо му става на съединителя!!!:)

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Нещо му става на съединителя!!!:)

Мнениеот smoky » Чет 14 дек 2006 19:42

Преди два месеца си смених съединителя=Дадох близо 500 лева за съединител ЛОК, Семеринг ,Втулка и Масло!Днес неможах да повярвам след като той преплазна на няколко пъти.Държеше се по същия начин както преди да го сменя Натискаш Газ Оборотите се качват колата обаче не набира.Адски съм шашнат защото тези пари си ги изгладувах тогава и сега направо незнам ако трябва да ги дам отново:(Моля ако някой има идея защо съединител на 2 месеца чисто нов може да преплазва да помогне с идеи и съвети--също така и предложения за някакви интервенции с цел решаване на проблема!
Ще съм адски благодарен --- хора идва нова година как ще се катеря по планините така! :cry:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 14 дек 2006 20:05

Предполагам си сменил съединителя комплект, феродов, притискателен диск и лагер, ако е така LUK е реномирана фирма и няма логика да е от него. Виж нещо по помпи, жила незнам при тебе с какво е.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Чет 14 дек 2006 20:53

смени си автомати4ното жило

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Чет 14 дек 2006 21:49

Значи има вероятност да е от жилото такали.Смисал сигурни сте че нищо му няма на съединителя такали да разбирам?Да абсолутен комплект всичко .А тва автоматично жило кви пари е някакви идеи?

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 14 дек 2006 21:54

Щом си сменил всичко комплект почти е невероятно да е от него, освен ако майсторите тотално не са се осрали. А за жилото нека се изкажат колегите които са по запознати с модела.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 15 дек 2006 0:37

Има не малък шанс да е от жилото. Цената е между 60-90 лв в зависимост от марката.

Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Re: Нещо му става на съединителя!!!:)

Мнениеот galaboff » Пет 15 дек 2006 8:47

smoky написа:Преди два месеца си смених съединителя=Дадох близо 500 лева за съединител ЛОК, Семеринг ,Втулка и Масло!:cry:

Все ми се чини, че в този ред на мисли липсва едно основно нещо - притисквателен диск...

чакала
Автомобил:
Двигател:

Re: Нещо му става на съединителя!!!:)

Мнениеот чакала » Пет 15 дек 2006 10:46

galaboff написа:
smoky написа:Преди два месеца си смених съединителя=Дадох близо 500 лева за съединител ЛОК, Семеринг ,Втулка и Масло!:cry:

Все ми се чини, че в този ред на мисли липсва едно основно нещо - притисквателен диск...

И най-добре иди в сервиза където са го сменяли, все пак не са малко пари...Късмет!

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Пет 15 дек 2006 21:45

Значи смених целия комплект както притискателен така и феродов. Просто незнам може би сте прави ,че е от жилото и ако е то ще е хубаво защото поне ще се размина с по-малко пари.Днес ми казаха че е възможна да пропуска масло върху съединителя, но не е логично след като сам сменил и втулката и семеринга!Ще ходя при майстора ако е осрал нещо незнам кво да го прая съжелявам ,че не отидох при NIKSI ама тогава той имаше много работа и ми каза след ебати срока да отида а аз почти неможех да карам щото колата нещеше на първа да отлепи!Мерси за съветите дано открия проблема навреме!

P.S. NIKSI дай някво ряботно време щото като гледам никога повече няма да си дам колата на някой ,на който вяра нямам ,а поне за теб само хубави неща чувам!

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 15 дек 2006 22:35

колега не се занимаваи с глупости,. ами си хвърляи жилото.след като пускаш тема и имаш отговори деистваи а не да се по4есваш :!:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 15 дек 2006 23:45

smoky написа:.... NIKSI ама тогава той имаше много работа и ми каза след ебати срока да отида
P.S. NIKSI дай някво ряботно време щото като гледам никога повече няма да си дам колата на някой ,на който вяра нямам ,а поне за теб само хубави неща чувам!

Повече от седмица не съм ти казал :lol: :roll: :roll:
Принципно няма работно време стига да е в рамките на нормалните часове - принципно между 10 и 17 часа.

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Съб 16 дек 2006 23:11

niks76 написа:колега не се занимаваи с глупости,. ами си хвърляи жилото.след като пускаш тема и имаш отговори деистваи а не да се по4есваш :!:

Така и ще направя мерси за помоща на всички никси с теб ще се чуем!
А колкото до срока беше повече от една седмица и в моето положение си беше направо много!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”