Ще съм адски благодарен --- хора идва нова година как ще се катеря по планините така!
Нещо му става на съединителя!!!:)
Нещо му става на съединителя!!!:)
Преди два месеца си смених съединителя=Дадох близо 500 лева за съединител ЛОК, Семеринг ,Втулка и Масло!Днес неможах да повярвам след като той преплазна на няколко пъти.Държеше се по същия начин както преди да го сменя Натискаш Газ Оборотите се качват колата обаче не набира.Адски съм шашнат защото тези пари си ги изгладувах тогава и сега направо незнам ако трябва да ги дам отново:(Моля ако някой има идея защо съединител на 2 месеца чисто нов може да преплазва да помогне с идеи и съвети--също така и предложения за някакви интервенции с цел решаване на проблема!
Ще съм адски благодарен --- хора идва нова година как ще се катеря по планините така!
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нещо му става на съединителя!!!:)
smoky написа:Преди два месеца си смених съединителя=Дадох близо 500 лева за съединител ЛОК, Семеринг ,Втулка и Масло!:cry:
Все ми се чини, че в този ред на мисли липсва едно основно нещо - притисквателен диск...
Re: Нещо му става на съединителя!!!:)
galaboff написа:smoky написа:Преди два месеца си смених съединителя=Дадох близо 500 лева за съединител ЛОК, Семеринг ,Втулка и Масло!:cry:
Все ми се чини, че в този ред на мисли липсва едно основно нещо - притисквателен диск...
И най-добре иди в сервиза където са го сменяли, все пак не са малко пари...Късмет!
Значи смених целия комплект както притискателен така и феродов. Просто незнам може би сте прави ,че е от жилото и ако е то ще е хубаво защото поне ще се размина с по-малко пари.Днес ми казаха че е възможна да пропуска масло върху съединителя, но не е логично след като сам сменил и втулката и семеринга!Ще ходя при майстора ако е осрал нещо незнам кво да го прая съжелявам ,че не отидох при NIKSI ама тогава той имаше много работа и ми каза след ебати срока да отида а аз почти неможех да карам щото колата нещеше на първа да отлепи!Мерси за съветите дано открия проблема навреме!
P.S. NIKSI дай някво ряботно време щото като гледам никога повече няма да си дам колата на някой ,на който вяра нямам ,а поне за теб само хубави неща чувам!
P.S. NIKSI дай някво ряботно време щото като гледам никога повече няма да си дам колата на някой ,на който вяра нямам ,а поне за теб само хубави неща чувам!
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
smoky написа:.... NIKSI ама тогава той имаше много работа и ми каза след ебати срока да отида
Повече от седмица не съм ти казал
Принципно няма работно време стига да е в рамките на нормалните часове - принципно между 10 и 17 часа.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”