въпрос относно Голф МК2 CL
- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
въпрос относно Голф МК2 CL
колеги имам едно запитване към вас..един мой приятел притежава голф CL 1.6 моно и иска да си сложи странични мигачи в калника той има капачки там...въпросат ми е дали вътре в калника си има фабрични букси или трябва да докараме отделно от мигачите ?
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Re: въпрос относно Голф МК2 CL
Най-вероятно няма прокарани кабели. Най-лесно ще е да махнете единия подкалник и да видите дали има. Добър вариант е и да метнете на бобец
Успех
ПП: голф 2 1.6 моно няма!
Успех
ПП: голф 2 1.6 моно няма!
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
batko_miro написа:голф 2 1.6 моно няма!
Точно така, само 1,8 моно има, 1,6 е карб. Освен, ако някой не е слагал мотор от тройка, но ме съмнява.Някои модели (според година и за коя страна са правени) имат кабели за мигачите донякъде. Не мога да намеря темата, но има такава - потърси я.
- passatfen
- Контакти:
ми аз си помислих че се водят 1.6 моно иначе съм сигорен че е 1.6 и мисля , че се водеше 70 коня нещо.. за кабелите ще видим някой ден ako имаме време от даскало 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Vento написа:batko_miro написа:голф 2 1.6 моно няма!Точно така, само 1,8 моно има, 1,6 е карб. Освен, ако някой не е слагал мотор от тройка, но ме съмнява.
Някои модели (според година и за коя страна са правени) имат кабели за мигачите донякъде. Не мога да намеря темата, но има такава - потърси я.
Голф 2 мисля , че на 1.6 нямат моно а само на 1.3 (пълна инжекция ако не се лъжа) и 1.8 или аз бъркам ? Относно мигачите , със сигурност нямаш кабели за мигачи , щом колата ти е с капачки . А ако ти се разправя , послушай "Батко_Миро" и свали някои подкалник за да видиш дали имаш букси за мигачите .
п.с. Преди да свалиш някой подкалник , можеш да видиш дали от буксите за светлините , някои от тях отивът към калниците ( под тях ) ако отиват има вероятност да имаш инсталация .
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Браво на вас, накарайте го да сваля подкалника (вероятно и гумата) за няма нищо.
Колега, погледни кабелите под разширителното казанче. Ако имаш свободни черни букси, значи нямаш прекарани кабели за страничните мигачи.
Колега, погледни кабелите под разширителното казанче. Ако имаш свободни черни букси, значи нямаш прекарани кабели за страничните мигачи.
- passatfen
- Контакти:
anrus написа:Браво на вас, накарайте го да сваля подкалника (вероятно и гумата) за няма нищо.
мс за инфото колега , а начи към тях ли ще се свърже мигачите ?
и ако имаш възможност качи снимка зада имам представа какво да търся точно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”