въпрос относно Голф МК2 CL

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
passatfen
Автомобил: Vw Golf Mk7
Двигател: CLHA++
Контакти:

въпрос относно Голф МК2 CL

Мнениеот passatfen » Чет 09 дек 2010 13:41

колеги имам едно запитване към вас..един мой приятел притежава голф CL 1.6 моно и иска да си сложи странични мигачи в калника той има капачки там...въпросат ми е дали вътре в калника си има фабрични букси или трябва да докараме отделно от мигачите ?

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Re: въпрос относно Голф МК2 CL

Мнениеот batko_miro » Чет 09 дек 2010 14:13

Най-вероятно няма прокарани кабели. Най-лесно ще е да махнете единия подкалник и да видите дали има. Добър вариант е и да метнете на бобец mhihi
Успех :да:
ПП: голф 2 1.6 моно няма!

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Чет 09 дек 2010 14:14

batko_miro написа:голф 2 1.6 моно няма!
:да: Точно така, само 1,8 моно има, 1,6 е карб. Освен, ако някой не е слагал мотор от тройка, но ме съмнява.
Някои модели (според година и за коя страна са правени) имат кабели за мигачите донякъде. Не мога да намеря темата, но има такава - потърси я.

Потребителски аватар
passatfen
Контакти:

Мнениеот passatfen » Чет 09 дек 2010 15:20

ми аз си помислих че се водят 1.6 моно иначе съм сигорен че е 1.6 и мисля , че се водеше 70 коня нещо.. за кабелите ще видим някой ден ako имаме време от даскало mhihi

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 09 дек 2010 17:09

Vento написа:
batko_miro написа:голф 2 1.6 моно няма!
:да: Точно така, само 1,8 моно има, 1,6 е карб. Освен, ако някой не е слагал мотор от тройка, но ме съмнява.
Някои модели (според година и за коя страна са правени) имат кабели за мигачите донякъде. Не мога да намеря темата, но има такава - потърси я.

Голф 2 мисля , че на 1.6 нямат моно а само на 1.3 (пълна инжекция ако не се лъжа) и 1.8 или аз бъркам ? Относно мигачите , със сигурност нямаш кабели за мигачи , щом колата ти е с капачки . А ако ти се разправя , послушай "Батко_Миро" и свали някои подкалник за да видиш дали имаш букси за мигачите .

п.с. Преди да свалиш някой подкалник , можеш да видиш дали от буксите за светлините , някои от тях отивът към калниците ( под тях ) ако отиват има вероятност да имаш инсталация .

Потребителски аватар
anrus
Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
Двигател: RF-1988 и 1P-1991

Мнениеот anrus » Чет 09 дек 2010 17:36

Браво на вас, накарайте го да сваля подкалника (вероятно и гумата) за няма нищо.
Колега, погледни кабелите под разширителното казанче. Ако имаш свободни черни букси, значи нямаш прекарани кабели за страничните мигачи.

Потребителски аватар
passatfen
Контакти:

Мнениеот passatfen » Чет 09 дек 2010 17:39

anrus написа:Браво на вас, накарайте го да сваля подкалника (вероятно и гумата) за няма нищо.
Колега, погледни кабелите под разширителното казанче. Ако имаш свободни черни букси, значи нямаш прекарани кабели за страничните мигачи.

мс за инфото колега , а начи към тях ли ще се свърже мигачите ?

и ако имаш възможност качи снимка зада имам представа какво да търся точно :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”