Микроключе лява врата голф 4 - проблем

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
stevap
Автомобил:
Двигател:

Микроключе лява врата голф 4 - проблем

Мнениеот stevap » Чет 21 юни 2012 18:09

Здравейте колеги, имам следния проблем: на лявата врата на моя голф 4 откакто съм му собственик не работи явно микроключето, като отвориш вратата не отчита че е отворена, при запалени светлини на изгасен двигател зумера не свири, от тази врата централното с ключа не работи, скоро обаче стана друг проблем явно ключето заседна в обратното положение и сега плафоните светят непрекъснато дори когато вратата е затворена, другото по-лошо е че не мога да заключа колата. Като затворя вратата и с централното заключа се включва алармата, явно отчита че има отворена врата въпреки че всичко реално е затворено. Идеята ми е да изолирам въпросното микроключе с бутон на вратата като ладовите, (вижда ми се голяма игра да се разглобява всичко за смяната му) кабелите на самото микроключе от букстата до ключето са син и червен, но идея си нямам кои цветове кабели от самата букса захранват въпросните два кабела на микроключето, всъщност той ми трябва само плюсовия за да го прекъсна и да вържа с него новия бутон, масата ще я взема от вратата. НО КАКЪВ ЦВЯТ Е ТОЙ scare :banghead: Ако някой има схема ще се радвам за помощта. Благодаря!!!

Потребителски аватар
teddy
Автомобил: golf 4
Двигател:

Re: Микроключе лява врата голф 4 - проблем

Мнениеот teddy » Съб 23 юни 2012 16:03

колега изобщо не е проблем да се оправи тази брава, тъй като този прекъсвач се намира там! Свали кората, откачи прозореца от предпазната ламарина(има 2 черни тапи под тях отвий 2 6мм. болта, гидория 10), сваляш цялата декорация пак със същото ключе и бравата лесно се сваля. Ще видиш къде се намира този прекъсвач на нея. Изтегли си ръководство за 4-ка там е описано всичко, само ти е нужен подходящия инструмент!

Потребителски аватар
Краси Кунчев
Автомобил:
Двигател:

Re: Микроключе лява врата голф 4 - проблем

Мнениеот Краси Кунчев » Сря 27 юни 2012 19:24

Продавам микроключета. http://prodavalnik.com/mikroklyucheta-i6589035

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”