Здравейте колеги, имам следния проблем: на лявата врата на моя голф 4 откакто съм му собственик не работи явно микроключето, като отвориш вратата не отчита че е отворена, при запалени светлини на изгасен двигател зумера не свири, от тази врата централното с ключа не работи, скоро обаче стана друг проблем явно ключето заседна в обратното положение и сега плафоните светят непрекъснато дори когато вратата е затворена, другото по-лошо е че не мога да заключа колата. Като затворя вратата и с централното заключа се включва алармата, явно отчита че има отворена врата въпреки че всичко реално е затворено. Идеята ми е да изолирам въпросното микроключе с бутон на вратата като ладовите, (вижда ми се голяма игра да се разглобява всичко за смяната му) кабелите на самото микроключе от букстата до ключето са син и червен, но идея си нямам кои цветове кабели от самата букса захранват въпросните два кабела на микроключето, всъщност той ми трябва само плюсовия за да го прекъсна и да вържа с него новия бутон, масата ще я взема от вратата. НО КАКЪВ ЦВЯТ Е ТОЙ

Ако някой има схема ще се радвам за помощта. Благодаря!!!