Днес се заинатих и отново отворих проклетата кора на задната врата и почна едно скубане и чудо невиждано
Вчера не подкарах и предното копче и машинката защото като пораздърпах снопа със жиците на вратата м/у колонката се установи,че имам три прекъснати кабела и за това предното копче не работи.

По натам се случи следното,след като вчера наместих прокетия пръстен дето брой некви импулси или незнам си какво то пак не тръгна,както и днес след като реших че по-зле няма да стане избърсах с парцал онази проклетия дето седи вързана за платката и всичко разгеле заработи
Последва и другата врата и тя тръгна перфектно
В другата тема има две снимки но аз ще кача още няколко за улеснение който не са кой знае колко добри но малко по големи че първата на колегата неможе да се увеличи.
Тъй като трябва да откачите машинката от шината на целия механизъм а по него излишна работа нямате,след като развиете по-големите болчета и двете малки в средата,повдигате леко със завъртане на жилата и си вкарвате два пръста да подпрете пластмасовите водачи с пружинките на жилата така че да може да завъртите цялата ламарина с водача т.н. без да изпаднат.
Защото после е едно ненужно опъване и потене пък и може да счупите някой водач,а така работата по машинката е 10 минути

Ето и на колегата снимката на която е рисувал да се види нагледно къде да гледате

На тази снимка ще видите как оста на моторчето си седи празна и лъщи на светлината без нищо по нея

А това е въпросното пръстенче по което онази щуротия на платката следи дали се върти оста на моторчето(кафявото нещо в процепа)

То по принцип се крие много тайно кам моторчето и въобще на пръв поглед няма и да го забележите.Бъркате с малка отверчица и го прибутвате в средата на процепа и всичко е 6+
п.с. Може да си забършете и на платката четеца за всеки случай да не стане като при мен да отварям три пъти.