Голф4 се само заключва
- koko08
- Автомобил: mk4 4 motion
- Двигател: ARL 2001
Голф4 се само заключва
Колеги ! Дайте акъл къде е повредата . Имам Голф4 комби , само с централно без аларма . От миналото лято се самозаключва . Като затворя някоя от вратите веднага щтраква централното и вратите се заключват . Понякога задната лява врата остава отключена .Основно прави това лятото . Зимата го няма този проблем . Ходих и по майстори , но никой не можа да помогне ... ПОМОЩ !
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Re: Голф4 се само заключва
Мисля че има опция, когато не отвориш врата до 20 секунди, колата се самозаключва. При мен като отключа колата от дистанционното и не отворя врата се самозаключва отново. И аз съм в неведение дали е правилно това или има дефект в централното заключване. Но ако се вярва на горната мисъл, че германеца е помислил така да бъде, значи всичко е нормално.
- pkovachev
- Автомобил: Polo 1.4 FSI
- Двигател: AXU 2004
Не мисля че е проблем, това е настройка, може да се променя с ВАГ при мен е същото, отключвам и аз съм си го направил на 15 секунда да се заключва !
Колега, просто намери някъде ВАГ, да синхронизират вратите, пък ако не искаш автоматично заключване, махнете настройката, има опция !
Колега, просто намери някъде ВАГ, да синхронизират вратите, пък ако не искаш автоматично заключване, махнете настройката, има опция !
- koko08
- Автомобил: mk4 4 motion
- Двигател: ARL 2001
Опитвах и с ВАГ . Настроих да се отключват с изваждането на ключа от запалването . Самозаключва се дори в движение .
- pkovachev
- Автомобил: Polo 1.4 FSI
- Двигател: AXU 2004
koko08 написа:Опитвах и с ВАГ . Настроих да се отключват с изваждането на ключа от запалването . Самозаключва се дори в движение .
Ами, няма си и на идея вече тук колега, все пак я закарай в някой сервиз, дето се занимават с електрониката да я погледнат. Успех !
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Заключва се след вдигане на 15км/ч., що не го махнеш като ти пречи.
Ако е отключен автомобила и не се отворят вратите се заключва пак, но ако не ти работи някое от микроключетата на вратите и се отвори точно тази врата пак се самозаключва - не отчита че е отворена вратата.
Ако е отключен автомобила и не се отворят вратите се заключва пак, но ако не ти работи някое от микроключетата на вратите и се отвори точно тази врата пак се самозаключва - не отчита че е отворена вратата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”