Проблем с впръскването на течността за чистачките-решено
- Thunder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с впръскването на течността за чистачките-решено
Значи колеги да ви питам аз едно въпросче,Когато искам да впръскам малко течност по предния джам и ми гърми бушона за моторчето.Всеки път,следователно от 2 месеца не мога да го използвам и е супер гадно във влжно време.Може би трябва да сменя самото моторче,обаче пък ня мога да намеря същото моторче.Някой ако има да помогне,ако може.
Последна промяна от Thunder на Съб 23 дек 2006 14:43, променено общо 1 път.
- ceenik
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: BXE
Колега, предполагам че проблема е в лостчето (най-вероятно), защото когато затвориш веригата и то дава на късо, та затова гори бушона.
Другия вариант е някой кабел да е замасил, но ще се наложи да провериш самата верига от волана до бушоните и от тях до моторчето!!!
Макар, че има и вероятност да е от моторчето, но няма да разбереш, без да го свалиш, поне то лесно се сваля и разглобява...
Толкова за сега.....
Другия вариант е някой кабел да е замасил, но ще се наложи да провериш самата верига от волана до бушоните и от тях до моторчето!!!
Макар, че има и вероятност да е от моторчето, но няма да разбереш, без да го свалиш, поне то лесно се сваля и разглобява...
Толкова за сега.....

- Thunder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kidgo написа:подай ток дирекно на моторчето,но за кратко !ако си завърти нормално,търси проблема някъде нагоре,може и в лостчето!ако усетиш
че се мъчи или въобще не завърта,сменяй го-по моргите има!
Значи подадох ток на моторчето работи си и пръска.Ама като искам да ми пръсне като натисна лостчето и пак не иска и видях, че не е от моторчето.В смисъл и с него и без него все като дам да пръсне течност все гори бушона.Най-вероятно е от лостчето,ама на малко майстори им се занимава с такива работи.Ама ще поразпитам тук там да видя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ceenik написа:Колега, предполагам че проблема е в лостчето (най-вероятно), защото когато затвориш веригата и то дава на късо, та затова гори бушона.
Не би трябвало това да е проблема, нали работата на лостчето е точно да затвори веригата, т.е. да даде на късо. Може моторчето да се е намокрило и то да окъсява, според мен проблемът е при моторчето.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”