търся информация относно фабричното оборудване на голф 2
-
golf_td
- Автомобил:
- Двигател:
търся информация относно фабричното оборудване на голф 2
Колеги , от доста време насам съм решил да махна всички мои "побългарявания" и да върна колата си в заводски вид ( доколкото това е възможно разбира се).Колата е голф 2 1,6 тд , март 1991-ва. До тук всичко върви добре и почти се вижда края, обаче дойде време за някои дреболии, които нямам понятие как са били първоначално.Ако някой е запознат - да даде съвет какво да търся - в багажника например освен резервна гума с крик и ключ за джанти какво друго е имало -вероятно аптечка и пожарогасител - какви са били , дали се намират оригинални все още?. Нямам кори на стоповете отзад вътре в багажника - имало ли е ? калниците вътре в багажника,които се виждат са на ламарина , имало ли е някакъв мокет или нещо да ги крие, като цяло имало ли е мокет - с други думи - как е изглеждал багажника и оборудването му? Освен това - намерих оригиналното радио за модела - на него пише 2 по 20 - това са само предните тонколони , ами отзад нали е имало - как се захранват задните като го дават 2 по 20? . Оригиналните джанти си имат капачки, които крият само болтовете, но отделно съм чувал,че има и декоративни обръчи - задължително ли са с такива обръчи по принцип като са пускани ? И един по-важен въпрос - дали да търся турбина 2-ра употреба или да дам за ремонт моята - гори масло и за сега имат съмнения някои майстори, че проблема идва от турбото. golf_cl e модела.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Re: търся информация относно фабричното оборудване на голф 2
Първо си ремонтирай колата, пък тогава мисли за мокети и оригинални аптечки. Приятелски съвет 
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Доста смислен съвет.
Иначе стоков вид ринговете и на багажника можеш да видиш в гаража ми.
За задните тонколони ще ти трябва радио с предни и задни, или копчето за баланса им.
Иначе стоков вид ринговете и на багажника можеш да видиш в гаража ми.
За задните тонколони ще ти трябва радио с предни и задни, или копчето за баланса им.
-
golf_td
- Автомобил:
- Двигател:
аз не случайно писах , че е по-важен въпроса за турбината, но както се сещате той е и по-скъп , освен това междувременно не ми пречи да си оправя дреболийките, иначе ремонти по колата имаше доста - както по ходовата част , така и по една гнила задна вежда и още други неща , та може да се каже, че остана малко така или иначе, мерси за съветите 
-
golf_td
- Автомобил:
- Двигател:
колега anrus екстра ти е голфа , но си писал , че има малки подобрения и след това като изброяваш си описал "тапициран и осветен багажник" , тоест не е бил така в началото или поне аз това разбрах. Иначе аптечката и пожарогасителя са супер и на мястото, пригодено за тях, това е и на мен което ми трябва , ще знам какво да търся 
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Така е колега, бомбетата бяха голи. Тапицерията и плафонът съм ги монтирал аз, но са стокови от Gof2, не са Homemade.
Щом човека е решил да си ресташрира колата както е изглеждала като нова, лошо няма.
Дайте да пуснем по една снимка че човека да знае как трябва да изглежда.
Дайте да пуснем по една снимка че човека да знае как трябва да изглежда.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”