търся информация относно фабричното оборудване на голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
golf_td
Автомобил:
Двигател:

търся информация относно фабричното оборудване на голф 2

Мнениеот golf_td » Нед 01 юли 2012 19:55

Колеги , от доста време насам съм решил да махна всички мои "побългарявания" и да върна колата си в заводски вид ( доколкото това е възможно разбира се).Колата е голф 2 1,6 тд , март 1991-ва. До тук всичко върви добре и почти се вижда края, обаче дойде време за някои дреболии, които нямам понятие как са били първоначално.Ако някой е запознат - да даде съвет какво да търся - в багажника например освен резервна гума с крик и ключ за джанти какво друго е имало -вероятно аптечка и пожарогасител - какви са били , дали се намират оригинални все още?. Нямам кори на стоповете отзад вътре в багажника - имало ли е ? калниците вътре в багажника,които се виждат са на ламарина , имало ли е някакъв мокет или нещо да ги крие, като цяло имало ли е мокет - с други думи - как е изглеждал багажника и оборудването му? Освен това - намерих оригиналното радио за модела - на него пише 2 по 20 - това са само предните тонколони , ами отзад нали е имало - как се захранват задните като го дават 2 по 20? . Оригиналните джанти си имат капачки, които крият само болтовете, но отделно съм чувал,че има и декоративни обръчи - задължително ли са с такива обръчи по принцип като са пускани ? И един по-важен въпрос - дали да търся турбина 2-ра употреба или да дам за ремонт моята - гори масло и за сега имат съмнения някои майстори, че проблема идва от турбото. golf_cl e модела.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990

Re: търся информация относно фабричното оборудване на голф 2

Мнениеот stefan4o » Нед 01 юли 2012 20:45

Първо си ремонтирай колата, пък тогава мисли за мокети и оригинални аптечки. Приятелски съвет :lol:

Потребителски аватар
anrus
Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
Двигател: RF-1988 и 1P-1991

Мнениеот anrus » Нед 01 юли 2012 21:10

Доста смислен съвет.
Иначе стоков вид ринговете и на багажника можеш да видиш в гаража ми.
За задните тонколони ще ти трябва радио с предни и задни, или копчето за баланса им.

golf_td
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_td » Нед 01 юли 2012 22:35

аз не случайно писах , че е по-важен въпроса за турбината, но както се сещате той е и по-скъп , освен това междувременно не ми пречи да си оправя дреболийките, иначе ремонти по колата имаше доста - както по ходовата част , така и по една гнила задна вежда и още други неща , та може да се каже, че остана малко така или иначе, мерси за съветите :wink:

golf_td
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_td » Нед 01 юли 2012 22:44

колега anrus екстра ти е голфа , но си писал , че има малки подобрения и след това като изброяваш си описал "тапициран и осветен багажник" , тоест не е бил така в началото или поне аз това разбрах. Иначе аптечката и пожарогасителя са супер и на мястото, пригодено за тях, това е и на мен което ми трябва , ще знам какво да търся :D

Потребителски аватар
anrus
Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
Двигател: RF-1988 и 1P-1991

Мнениеот anrus » Нед 01 юли 2012 22:54

Така е колега, бомбетата бяха голи. Тапицерията и плафонът съм ги монтирал аз, но са стокови от Gof2, не са Homemade.

Потребителски аватар
x15
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот x15 » Нед 01 юли 2012 22:57

Щом човека е решил да си ресташрира колата както е изглеждала като нова, лошо няма.
Дайте да пуснем по една снимка че човека да знае как трябва да изглежда.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”