Потъва педала на спирачката и спира само предна лява Г3 ABD
- bobi_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Потъва педала на спирачката и спира само предна лява Г3 ABD
Голф 3 1.4 АВД двигател няма АБС педала потъва малко повече от полувината
- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
Re: Потъва педала на спирачката и спира само предна лява Г3 ABD
провери си спирачната течност и си обезвъздуши системата 

Провери си нивото на спирачната течност и провери за течове. Ако има теч ще трябва и ремонт. Ако няма теч може проблема да е в спирачната помпа. Така или иначе трябва малко повече инфо да дадеш, така няма как.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Жокер:системата е двуконтурна,кръстосана(предно дясно+задно ляво през кантара).
emo-gar написа:Жокер:системата е двуконтурна,кръстосана(предно дясно+задно ляво през кантара).
Искаш да кажеш, че има тръбичка, която отива от спирачната помпа до кантара на задния мост и след това се връща към предно дясно колело???? Хм, много странно защото нямам спомен за такава тръбичка. От помпата си отиват директно към колелата.
Иначе да - от самата помпа излизат на кръст.
- bobi_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
най добре да отида на маистор да ми обясни какъв е проблема,веднаж се опитах да ти обезваздуша и спираха и двете предни гуми при две натисканиа на педала и пак само предна лява гума спираше, ако е помпата доста пари е тя има и вероятност да е цилиндарче така ми каза този от които купих колата и двигателя за ремот харчи масло спирачната система не спира явно е за вторични.мисля ако не оправя този голф 1.4 55 конски сили . да си тарся 1.8 115конски сили даите ми мнение за голф 1.8 115 конски сили
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
bobi_golfa написа:най добре да отида на маистор да ми обясни какъв е проблема,веднаж се опитах да ти обезваздуша и спираха и двете предни гуми при две натисканиа на педала и пак само предна лява гума спираше, ако е помпата доста пари е тя има и вероятност да е цилиндарче така ми каза този от които купих колата и двигателя за ремот харчи масло спирачната система не спира явно е за вторични.мисля ако не оправя този голф 1.4 55 конски сили . да си тарся 1.8 115конски сили даите ми мнение за голф 1.8 115 конски сили
Е,на Мк3 не знам дали се среща често този мотор,чувал съм за американска версия с "пълна" инжекция при тази кубатура и подобна мощност.
Последно избутана от bobi_golfa на Пон 30 юли 2012 20:36.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”