Пускам тази тема за да споделя какво ми се случи вчера, а и да обърна внимание на колегите с 1.3, на които вентилацията на картера не им е пусната "да виси" върху една подробност от поддръжката за която си нямах и идея - до вчера, когато моята хубавица метна 2 литра масло на орлов мост. Добре че бях първа кола и като ми светна лампата за маслото светна и зелено, та минах кръстовището, спрях и се насладих на гледката "целия двигател в масло"

Страшничко е и си признавам, минаха ми мисли от сорта "нов двигател" и т.н. Тук ще използвам да благодаря на Люси, който за пореден път се показа пич (евалата бате

), отзова се на момента, изтегли ме, а в последствие след като откри проблема не ме ожени с нова маслена помпа примерно.
Сега какво се случи - конденза във вентилацията на картера е бил станал на лед, запушвайки системата (предишната нощ беше поне -10 а моята е "уличница"). Като съм тръгнал и е загряла се е вдигнало налягане и е метнала маслото през щеката за проверка. Понеже не знам, никога не съм се сещал да почистя разширителния цилиндър, който е вързан след тройника на вентилацията на картера и една от задачите му е да събира конденза

. Той си я е вършил, но се е препълнил и гафа стана.
Колеги с 1.3 - погледнете това цилиндърче (намира се долу в ляво под кутията на филтъра някъде, бежаво на цвят), и ако не сте го правили скоро промиите го с топла вода и го изсушете със струя въздух за да не се шашнете като мен. Може да включите и мъркучите в операцията.
Весело посрещане на 2007 на всички и благодаря за вниманието.