Въпроси за кабели,болт и осветление на конзолата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Въпроси за кабели,болт и осветление на конзолата

Мнениеот DrugiaBliznak » Сря 12 сеп 2012 23:41

Колеги ,зад панела на парното/климатика (след като се извади) има ето тези кабели,но има такива стърчащи,които не знам за какво служат и искам да питам нормално ли е или трябва да са свързани за нещо и ако да,за какво ? :roll:
Означени са с червено на снимката :

Изображение

И този болт го намерих на стелката на шофьорското място и не знам от къде е ,някой ако има идея да сподели:

Изображение

EDIT : Искам и да питам каква е причината от конзолата ,където са врътките за парното и т.н. осветлението ми да не е достатъчно силно може би ? Свети ми доста добре средната врътка но страничните 2 светят много слабо...има ли причини ?

Благодаря много ! eusa

Последна промяна от DrugiaBliznak на Сря 12 сеп 2012 23:55, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
nebeto
Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
Двигател: AFN 1996

Re: Въпрос за кабели и един болт

Мнениеот nebeto » Сря 12 сеп 2012 23:49

този синия кабел от буксата на СДто ли идва,ако отговора е да то е за "управление" било то за пускане на усилватели или да излезе антената (ако си с електрическа естественно) но като се пусне СДто.
Черния кабел би трябвало да бъде заххранваща маса за СДто,очудващо как работи без него.

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Re: Въпрос за кабели и един болт

Мнениеот DrugiaBliznak » Сря 12 сеп 2012 23:52

nebeto написа:този синия кабел от буксата на СДто ли идва,ако отговора е да то е за "управление" било то за пускане на усилватели или да излезе антената (ако си с електрическа естественно) но като се пусне СДто.
Черния кабел би трябвало да бъде заххранваща маса за СДто,очудващо как работи без него.

Колега,от отговора ти излиза ,че синия и този тънкия черния се предполага да са свързани за CD-то,но не са ! Преди 2 дена махах панела да сменя крушка на конзолата за осветление на врътките и тези кабели си бяха така...а принципно от audio-то си ми работи само радиото ,CD-та не пуска и явно е имало причина...
Благодаря ти

Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Re: Въпроси за кабели,болт и осветление на конзолата

Мнениеот skary9 » Чет 13 сеп 2012 0:12

viewtopic.php?f=11&t=1891
По-другия въпрос :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”