Добър вечер (нощ), колеги,
Какво му стана на моето голфе, не е много ясно... Карам си аз днес по обяд от София към Габрово, минавам разклона за троян и ловеч, има един участък там с баир и бетонна стена отляво. Спирам в една отбивка да сложим цветя на стената, че там един приятел загина, тръгвам да паля - нюню... няма никой

изприщих се... а возя трима души... не ми се беше случвало... пробвам, пробвам, пробвам, въртя, изчаквам, после пак... не ще да запали и това си е... качва бензин, но като завъртя ключа изхърква малко и нищо. опитвахме се да спрем някой - никой не ще... добре че един човек (пътна помощ!) спря. поогледа, но малко отгоре-отгоре и каза, че според него е от акумулатора. много се учудих, тъй като си мислех, че докато се кара акумулатора се зарежда по някакъв начин, или греша? вече тъкмо се чудех на кого да звъня да идва с акумулатор и си викам дай пак да пробвам - невероятно, но запали! държи си перфектни обороти, всичко супер! прибрах се по живо по здраво в Габрово. междувременно спрях в Севлиево, като тръгнах си запали супер. сега вечерта излизам - на студен двигател си запали добре (малко мудно), но после отидох в една кръчма и таман вече си тръгвам - въртя - не ще!!! прибрах се с такси...
Помагайте, добри хора, че много неприятно, утре (днес) е Бъдни вечер, после Коледа, аз не познавам никакви майстори тук, не знам какво да правя, отчaял съм се...
утре сутрин ще се опитам отнякъде да намеря друг акумулатор да пробвам какво ще стане... ако нищо не стане, просто не знам... шси тегла един куршум и тва си е...
сто процента си личи, но досега не ми се е случвало така да закъсвам и за тва така малко песимистично... а сигурно е нещо дребно... дано де...
колата е от подписа - Голф МК3, АБД двигателя.
ох, дано някой отговори, поне ей тъй от съпричастност да ми стане по-добре...