Голф 3 1.8 АDZ - 1996г - разглабяне на фар?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Ivo 1983
Автомобил: Golf 3
Двигател: ADZ 1996

Голф 3 1.8 АDZ - 1996г - разглабяне на фар?

Мнениеот Ivo 1983 » Сря 31 окт 2012 18:53

Колеги, днес случайно си видях предния десен фар на голфа и ми направи впечатление, че има отчупено дълго около 2-3 см и широко около половин сантиметър, бяло пластмасово парче, scare което си стои кротко във фара. Изглежда на първо четене, че май това нещо държи рефлектора, защото ми се струва попропаднал :twisted: Фара иначе си работи. Не мисля обаче да го държа така, но не знам лесно ли се сваля стъклото на фара и дали си струва да се пробвам да не стане по-голяма беля. Не намерих тема за разглабане на фар с търсачката. Отпред го държат едни метални щипки, но се съмнявам да са само те...Та ако някой сподели, как се разглабя ще съм му благодарен.

Потребителски аватар
Ivo 1983
Автомобил: Golf 3
Двигател: ADZ 1996

Re: Голф 3 1.8 АDZ - 1996г - разглабяне на фар?

Мнениеот Ivo 1983 » Чет 01 ное 2012 9:22

Явно това ще да е парченце от щипките, дето държат рефлектора :bishop Иначе разбрах, че е залепен фара и се сваля с нагряване. Обаче ще е проблем с тези щипки :beat_butt2 death :bishop Прочетох, че това не се продава отделно като част, а колега беше писал, че няма смисъл да се лепи, както си мислех да правя :( Заради тия пластмаси ще се наложи накрая да си сменя фара, егати ужаса :|
Ще видя дали въобще да се захващам с ремонт :cry: :|

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”