което си стои кротко във фара. Изглежда на първо четене, че май това нещо държи рефлектора, защото ми се струва попропаднал Голф 3 1.8 АDZ - 1996г - разглабяне на фар?
- Ivo 1983
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ADZ 1996
Голф 3 1.8 АDZ - 1996г - разглабяне на фар?
Колеги, днес случайно си видях предния десен фар на голфа и ми направи впечатление, че има отчупено дълго около 2-3 см и широко около половин сантиметър, бяло пластмасово парче,
което си стои кротко във фара. Изглежда на първо четене, че май това нещо държи рефлектора, защото ми се струва попропаднал
Фара иначе си работи. Не мисля обаче да го държа така, но не знам лесно ли се сваля стъклото на фара и дали си струва да се пробвам да не стане по-голяма беля. Не намерих тема за разглабане на фар с търсачката. Отпред го държат едни метални щипки, но се съмнявам да са само те...Та ако някой сподели, как се разглабя ще съм му благодарен.
което си стои кротко във фара. Изглежда на първо четене, че май това нещо държи рефлектора, защото ми се струва попропаднал - Ivo 1983
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ADZ 1996
Re: Голф 3 1.8 АDZ - 1996г - разглабяне на фар?
Явно това ще да е парченце от щипките, дето държат рефлектора
Иначе разбрах, че е залепен фара и се сваля с нагряване. Обаче ще е проблем с тези щипки
Прочетох, че това не се продава отделно като част, а колега беше писал, че няма смисъл да се лепи, както си мислех да правя
Заради тия пластмаси ще се наложи накрая да си сменя фара, егати ужаса
Ще видя дали въобще да се захващам с ремонт

Иначе разбрах, че е залепен фара и се сваля с нагряване. Обаче ще е проблем с тези щипки
Прочетох, че това не се продава отделно като част, а колега беше писал, че няма смисъл да се лепи, както си мислех да правя Ще видя дали въобще да се захващам с ремонт
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”