не светкат фаровете веднага
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
не светкат фаровете веднага
одеве ходих малко по работа и като се качих в колата и запалих фаровете видях че не светят /само габаритите светеха/ и след това сами си се включиха.Преди 3-4 вечери пак се получи същото нещо,но си мислех,че е от четките на алтернатора щото бяха за смяна.Обаче това не го прави всеки път.Мърдах и копчето за фаровете ама напразно,гледах и за хлабави връзки по кабелите за фаровете.Кажете къде да търся проблема?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Прочети тази тема и ще разбереш защо имаш проблеми с тези крушки:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=2835
Ако рискуваш да караш още така е хубаво да се запасиш с пожарогасител под ръка
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=2835
Ако рискуваш да караш още така е хубаво да се запасиш с пожарогасител под ръка

- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
поради тая причина още когато взех Голфа си погледнах релето за фаровете и видях че е 40А ако не се лъжа,щото мислех да слагам тва от пасата 30А-ровото ,но видях че нама нужда от излишна размяна.Иначе си знам че са си боклуци тия от пазара,то за тия пари какво да се очаква.Има едни крушки на NARVA дето ги продават в HIT/по 8,50лв. мисля че бяха/,мисля да пробвам с тях щото тия нещо са им много слаби късите/дългите светят добре/,те са с някаква преливаща светлина.Иначе прегледах темата и ми се стори доста добра,но се питам дали има нужда да си сменям цялата инсталация при положение че ми е 40А релето?,което ме навежда на мисълта,че може би да има някакво подобрение на исталацията
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Щом искаш да свети силно без да създава проблеми купи си OSRAM 4000KELVIN 60/55w светят почти бяло и не товарят ключа.От както си ги сложих на голфчето на къси сега съм като на дълги преди( само дето свети по ниско от дългите ) може да ти се видят скъпи (на фона на пазарските) защото са по 15лв бройката,но си струват парите. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”