Относно термостата - сигурен съм че работи правилно защото примерно да кажем ако беше отворен постоянно на големия кръг колата няма да вдига работна температура което ще доведе до там че няма да има парно !
Ако пък да речем че термостата е заковал на малкия кръг защото колата има ПЕРФЕКТНО парно дори в момента то до сега трябваше да сме хвърлили водите поне 5 пъти, а за много голямо щастие това все още не се е случило

Да не забравяме че парното е вързано на малкия кръг и следователно ако термостат е прецакан вариантите са два или няма хич да топли или до сега щеше да прегрее, не мислите ли ?? Или аз не съм поне малко компетентен или наистина хич не съм компетентен

Относно датчика - долу горе какво трябва да търся колега и евентуално колко български левчета може да струва това изделие? Надявам се няма да е нужно да се ходи на сервиз за това че не обичам да им пълня гушата, като си представя коша долу горе се сещам за кое става дума днес ще се постарая да го погледна та дано да се окаже че е то

благодаря ви за мненията до тук