Голф 4 1.6 Симптоми на неправилно поставен ангренажен ремък
- stevap
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 1.6 Симптоми на неправилно поставен ангренажен ремък
Здравейте колеги, някой може ли да ми каже какви са симптомите т.е. как работи колата при неправилно поставен ангренажен ремък.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Симптоми на неправилно поставен ангренажен ремък
Симптомите могат да са доста..влошено палене,пушек,влошена работа на мотора че и дори
прекъсване

- stevap
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 1.6 Симптоми на неправилно поставен ангренажен ре
Автомобила е голф 4, 1.6, 16 V при първо палене когато е студена пали и 5-6 сек. след това загасва при следващото палене веднага след това няма проблем но при потегляне или при подаване на газ на място леко забива и не може да се форсира. Тъй като са сменяни ангренажните ремъци се чудя дали от там не е проблема.
Понеже имам подобни проблеми ,може да не е от ремъка ами температурен датчик или ламбда сонда,само че при температурния датчик повечето проблеми са при вече работил двигател(т.е леко загрял или напълно загрял)Но ваг-кома мисля че не показва когато датчика е заминал,а за ламбда сондата-понеже на мен като я закача ми дава ламбда сонда за смяна и от време на време ми прави такива номера като при теб та затова и си мисля,че може да е от това :)
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Колега най-вероятно не е от ремъка, при мен също прави така. Аз установих, че е от газта, като я карам два-три дни на бензин няма проблеми.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”