Интересуват ме техническите характеристики и спецификации а не толкова визията, и двата модела стоят страхотно на Г3
В момента съм с едносекционни Hella, но ме гложди идеята за двусекционни. Размишлявам си и не мога да определя кой е по добрия вариянт.
Такаа, значи едносекционните фарове са с по голям рефлектор и евентуално ако се сложи по мощна крушка няма да се отрази върху сустоянието на фара и рефлектора, понеже има повече обем и място, но като че ли едносекционните светят повече встрани от двусекционните, понеже рефлектора е по голям и разсейва. При двусекционните фарове рефлектора е по малък, по малко разсейва встрани, като че ли ми се струва че фаровете осветяват по- добре напред,светлината е по насочена напред а не толкова встрани заради по малкия рефлектор, но пък ако се сложи по мощна крушка примерно "Osram NIGHTBREAKER 12V 60/55W + 90%" няма ли да грее повече и да стопи рефлектора поради по малкия обем?
Моля колеги споделете своите впечатления и наблюдения от едно и двусекционните фарове