Проблемът е следният:
Откакто застудя все по-трудно започнаха да включват скоростите. Днес съвсем се прее*а положението. На изключен двигател и на място скоростите превключват без проблем. Когато запаля при натиснат докрай съединител /който е леко утънал/ не се включват /предните дни вкл доста трудно, първа съвсем не/. Схемата да се придвижа беше следната - изкл двигателя, включвам втора, от втора на трета и нагоре включват, но надолу и на място при вкл двигател няма шанс. Дори в леко движение при изключен двигател пак не искат да се включват. Какво според вас се е повредило и кой сервиз може да ми препоръчате за проблема?
VW Golf 3 дизел не включва скоростите
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Golf 3 дизел не включва скоростите
И аз имах същият проблем със старата кутия на голф 4 1.9тди (тип като на голф 3 тди е).
Схемата беше следната,палиш я на съединител и тръгваш на първа.Караш около 400-500м на първа,и 2-ра си се включва вече добре!
От както потроших кутията
,вече нямам проблем с нея!
Сложих от по новият тип,с друг механизъм (различен от голф 3 която е)!
При старата направих следните неща:
-Смяна на масло (никаква промяна)
-Съединител (не съм сменял,но след слагане на другата кутия нямаше проблем.После смених след 20 000км съединител и си имаше хляб в него).
Съвета който мога да ти дам,има едно пласмасово нещо отпред на едното жило и посредством мнего се захваща за избирача!То струва 32лв оригинал вав vw.С времето се опича и се чупи,първоначално само се пуква!В студа пласмасата знаеш какво става с нея!Провери го дано да е от там!
Схемата беше следната,палиш я на съединител и тръгваш на първа.Караш около 400-500м на първа,и 2-ра си се включва вече добре!
От както потроших кутията

Сложих от по новият тип,с друг механизъм (различен от голф 3 която е)!
При старата направих следните неща:
-Смяна на масло (никаква промяна)
-Съединител (не съм сменял,но след слагане на другата кутия нямаше проблем.После смених след 20 000км съединител и си имаше хляб в него).
Съвета който мога да ти дам,има едно пласмасово нещо отпред на едното жило и посредством мнего се захваща за избирача!То струва 32лв оригинал вав vw.С времето се опича и се чупи,първоначално само се пуква!В студа пласмасата знаеш какво става с нея!Провери го дано да е от там!
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Към автора на темата: Посочи точно за кой Голф 3 дизел става въпрос,че има разлики ако е ТДИ или ТД (Д) .
-
- Автомобил:
- Двигател:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”