Здравейте колеги имам проблем с колата и се надявам да ми помогнете.Проблема е че колата няма мощност върви като малолитражна атмосферка глъхне и звука от двигателя е като със спортен филтър.На диагностика не дава грешки до тук съм сменил на проба грешка дебитомер,ламбда сонда,свещи,Н75 вакууми и т.н резултат никакъв.От вчера карам с откачен гейт и колата върви зверски както си беше в началото.
Ако някой има идея да казва ще съм благодарен!
голф 4 1.8т няма мощност
Re: Проблем с голф 4 1.8т
Колега голяма дилема е!!! Аз имах проблем с А4 150каня АЕВ, виж си хубаво Н75 и пиши ако я оправиш, може и да я погледнем ако искаш.
Всичко е ново от клапаните за картерна вентилация до дебитомер и т.н имам вече по 2бр. от всичко и кочината неще и неще.Един ден върви като луда на другия ден е супер зле няма каране.Утре ще се гледа турбото и по точно актуатора че имам съмнения в пружината много мека ми се вижда и мърда при форсиране а в движение може да отваря по рано и от там няма налягане!
Аз си купих чисто нов н75 от Юнитрейд и колата умря ,както казваш много рано отваря гейта и си купих втора употреба сега е по добре, но пак имам аномалии .Преди 2 дена ходих до село и пак нещо не е както трябва и след като я сръчкам се оправя направо откача.С оргиналния н75 ми отваряше чак в критичните и аз мисля че имам същия проблем, но при мен на А4 трябва да се свали турбото. Искам да те помоля щом имаш резервен Н75, да му пододеш 12волта и да видиш като ти отвори потока към тръбичката, където отива между въздушния филтър и турбото, дали ти запушва към гейта, че незнам как трябва да е.Аз мисля, че трябва да я запушва, а при мен нея запушва и нищо, че отваря на 12в и като меря съпротвление е 30 ома, пак може да не работи.
Колега писал си че имаш н75, колко пари му търсиш? Kакво стана? Oправили се колата? Hа мен така ми правеше от дросел виж му пистите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”