Здравейте
съжалявам, че първият ми пост в този хубав форум трябва да е свързан с нещо малко по-негативно за мен

Преди една седмица си взех колата от боядисване и първите няколко зимни дни не съм я карал. Въпросната кола е Голф 4 1999 1.6i 101 коня. След това обаче, по време на едно пътуване до университета, колата започна да издава много странен звук ( стържене )

Спрях веднага, отворих капака и веднага ми направи впечатление, че казанчето за наливане на хидравлична течност цялата се е намазала с масло.. маслото е текнало дори и по кабелите ( разбира се отворих казанчето и видях, че течността вътре е под минимума )
И тук започва интересната част.. понеже преди известно време воланът се беше стегнал много, отидох да проверя защо е така при чичо майстора.. Не знам защо, но когато я сменихме той ми е налял червена течност за хидравликата....

Днес разбрах, че на моя голф се слага ЗЕЛЕН

Днес пак бях на майстор и той ми каза, че тече от рейката .. и в действителност има теч под колата около тази област. Интересен факт е, че преди 2 години съм сменял рейката .. Но и друго, което ме учуди, защо тогава и казанчето се е нацапало така драстично с масло ..
С две думи - Без Думи

Моля Ви, хората с опит да ми кажете къде и какво мога да направя..

И ако може да ме насочите към по народни майстори .. Че като чух за какви суми ми разправяха.. май ще е по евтино да си продам голфа