Мерси предварително
Крив Шенкел... съвети моля.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Крив Шенкел... съвети моля.
Значи преди време купих гуми и правих реглаж в Хиид, но тогава дойде лошата новина че преден десен шенкел е крив! Даваше някакво супер минимално отклонение, но го има:( Понеже нямах възможност да го сменим, момчето което ми прави реглажа обеща да "закърпи" положението, но каза да ходя на профилактики да следим шенкела. Обаче сервиза ми е много далече и това не стана. Вече 3ти месец не е мръднал, за което съм много благодарен, но ето че сега имам възможността да го сменям? Да го направя ли или да си карам така?
Мерси предварително
Мерси предварително
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Смяната на шенкела не е голяма философия и по-добре го смени, за да ти е мирна главата.
Когато има кривина в предния мост гумите започват да се износват неравномерно и след това се получават странични ефекти.
Износването обаче не става за кратко време, а за по-дълъг период за това човека ти е казал, че можеш да караш и така временно.
Сменяй го.
Когато има кривина в предния мост гумите започват да се износват неравномерно и след това се получават странични ефекти.
Износването обаче не става за кратко време, а за по-дълъг период за това човека ти е казал, че можеш да караш и така временно.
Сменяй го.
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”