Golf 3 GTI 2.0 [2E] Няколко проблема

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
jorimafia
Автомобил: Audi A4
Двигател: 1.6 AHL

Golf 3 GTI 2.0 [2E] Няколко проблема

Мнениеот jorimafia » Пон 24 дек 2012 4:06

Здравейте колеги. От месец съм с въпросната кола и изниква проблем след проблем. Ето и историята от закупуването и..

Смених предните лагери..
Смених бубината защото изгоря..
Клемореда на контактния ключ също си замина и още не съм успял да измисля как се сваля това чудо.. HELP!
Смених термостата и един от фланците(този който излиза точно под свещите до делкото) а за да се стигне до термостата свалиха хидравликата и се чудя дали от там идва последния проблем..

Днес бях потресен от последния. При навиване на пълните обороти на волана на ляво или на дясно оборотите падат, губи мощност и дори угасна. Има хидравлична течност в казанчето.. Някой имал ли е подобен проблем и ако да, как го е отстранил?

Потребителски аватар
todoroff_89
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf 3 GTI 2.0 [2E] Няколко проблема

Мнениеот todoroff_89 » Пон 24 дек 2012 15:21

Принципно при пълен борот на волана всички коли губят малко оборот, при мен на стария ми голф 1.6 75коня се оказа някаква гума откъдето взимала въздух колата за 25 лв ми я смениха и забравих за проблемите :), но твоя двигател е по различен и незнам дали е същия проблема. Нека по компетентните колеги да споделят :)

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Пон 24 дек 2012 15:59

Ето теми за клемореда viewtopic.php?f=5&t=118211
За хидравликата не трябва да гасне чак колата,явно се товари много

Потребителски аватар
jorimafia
Автомобил: Audi A4
Двигател: 1.6 AHL

Мнениеот jorimafia » Пон 18 ное 2013 23:20

Колата се пооправи.. Днес 1 път оборотите паднаха до драстично при навиване на волана.. Идея си нямам защо се подиграва така с мен :Ще се занимавам с колата след празниците..

Весели празници колеги :)

здравейте отново, след цяло лято с дребни проблеми колата отново започна да ми съсипва нервите.. След като превключа на газ оборотите започват да подскачат все едно я форсирам и падат до ниво на угасване.. ии като пипна педала колата гасне.. това се случва непрекъснато докато не загрее до към 70 75 градуса.. Миналата зима ми го правеше същия проблем но на бензин.. дайте съвет къде може да е проблема и как да го отстраня защото почти няма каране.. :banghead

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”