Здравейте колеги,накратко ще опиша странния ми проблем:нов акумолатор,зареждане на колата с включени консуматори 13.85,а като не карам колата 3-4 дни акумолатора се изтощава.Отивам на проверка в 2 сервиза и на двете места всичко е ок.Днес риших сам да си измеря за утечка и ....При отворена и заключена врата с включена аларма всичко е ок 0.02.И въпреки това почвам да вадя бушоните един по един.В един момент - 0.07

Вадя пак един по един бушоните и само от 42 ,42,14 и 15 -утечка 0.06.Стигам до 30 вадя го оппа 0.02.Казвам си ето хванах те.Но като го поставих и пак си остана 0.02

На ново пак всички бушони и ето пак 0.07.Вадя пак 30 и става пак 0.02.Това го повторих няколко пъти и все същото.стигнах до извода че този 30 ми прави проблема ,но не винаги. Вначалото е 0.02 и след известно време по незнайни от мен причини 0.07 и от там ми пада акумолатора.Сега остава да разбера за какво е и да го махна.Намерих номерата на бушоните ,но не ми е преведено ,но от това което ми направи впечатление , че има разминаване с ампеража на самите бушони например:30 го дават 20А - 29 -10А .При мен са обратно.??? дали това е проблем...?