Въпрос относно бензиномер голф 3 1,8 ААМ
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос относно бензиномер голф 3 1,8 ААМ
Колеги днес си правих потенциометъра за нивото на горивото в резервоара понеже беше прекъснал , сега показва нивото но пробвах докато е извадена кошницата с помпата да движа поплавъка и стрелката на таблото се движи с голямо закъснение и много бавно ( таблото е от тези с моторчетата който като дадеш на контакт и веднага се изместват стрелките ) така ли трябва да бъде ?
-
- Автомобил: vw
- Двигател:
Re: Въпрос относно бензиномер голф 3 1,8 ААМ
Имам голф ААМ и когато дам на контакт му отнема някъде към минута и половина, дори две за да ми покаже нивото. Но не съм го пипал никога.
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
и при моя голф е същата работа - около минута време, докато на полото стрелката заковава за няма и 10 сек. 

- absent
- Автомобил:
- Двигател:
Мисълта ми е дали не ми се е прецакало таблото или това забавяне е направено с цел като се "люшка" горивото в резервоара да не се шашка стрелката и съответно шофьора ? иначе преди при контакт показваше моментално но в момента няма бензин в резервоара (колата се кара на газ)....
-
- Автомобил: vw
- Двигател:
absent написа:Мисълта ми е дали не ми се е прецакало таблото или това забавяне е направено с цел като се "люшка" горивото в резервоара да не се шашка стрелката и съответно шофьора ? иначе преди при контакт показваше моментално но в момента няма бензин в резервоара (колата се кара на газ)....
Сипи му и ще видиш, мен лично бързото показване много ме дразни. Имам и Октавия и при нея постоянно ходи нагоре надолу.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”