Смених седалките с такива от хайлайн изпълнение голф 4 и излязоха грешките. Преди това нямаше проблеми със старите ми седалки. Седалките ги взех от ударена кола, но не им се бяха отворили "Р-беците". Замерих с мултицет и всичко си показва както при моята седалка, смисъл мисля че няма прекъснат кабел някъде в облегалката
Първо показваше две 00588 и 00589

разкачих възглавницата на волана че мислех че пак е заминал лентовия кабел, но при замерване всичко си беше добре и смених местата на кабелите в буксите и след няколко часа игра на разместване на кабели на седалката и волана остана само грешката 00589. Разменях и места на кабели и при нея, но никакъв резултат, запоих кабелите един за друг като махнах буксата и пак същото. Най накрая сложих пак моята седалка и грешката си остана, чиста я с вагкома и не, пак я записва и със старата седалка. Мислех да погледна контролния блок, но неможах да го намеря, гледах под парното, като бях свалил и жабката но не го открих, А НАЙ-ВАЖНОТО Е ДАЛИ ТАМ МОЖЕ ДА ИМА НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ??? Някой ако знае да пише, че направо съм в безизходица. Трябва ли да се сменя блока? Има ли вариант да не е съвместим със новите седалки, но едната не дава грешка само пасажерската?