кабели за свещи
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
кабели за свещи
колеги кой е най-добрият избор на кабели за голф 4 като марка, качество и по-малък риск от ментета-и цената има значение, но не чак толкова.
Последна промяна от hitman0013 на Пет 29 юли 2011 15:14, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: кабели за свещи
Е, щом цената не е от значение, отиваш при дилър на VW и казваш: "дайте ми тука едни кабели" и си ти.
Аз така бих направил.

Аз така бих направил.
- hitman0013
- Двигател:
е говорим за нормални цени, а не ония по 250-300лева които реално същите(моите са Бреми) са по 90-100лева в друг магазин.Караме стари коли и говоря за разлика от 20-30лева.То и акумулатора в НААС струва 450лева, ама и западноевропеец няма да го купи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Разбирам те напълно.
Но все пак ги попитай за цената, може да се окаже изгодна.
Аз бих взел Bremi или Bosch.
Попитай в Елиткар или Ауто 1. Все още се надявам продуктите, които продават да са добри.
Поздрави.
П.С. Също можеш да разучиш дали няма Skoda или Seat с двигател като твоя. После питаш в Еуратек. На Сеат забравих коя беше фирмата вносител.
Но все пак ги попитай за цената, може да се окаже изгодна.
Аз бих взел Bremi или Bosch.
Попитай в Елиткар или Ауто 1. Все още се надявам продуктите, които продават да са добри.
Поздрави.
П.С. Също можеш да разучиш дали няма Skoda или Seat с двигател като твоя. После питаш в Еуратек. На Сеат забравих коя беше фирмата вносител.
- hitman0013
- Двигател:
интересното е че в сайта на Киров предлагат бреми като вариант за кабели а не бош.Води се че те са оригинално вгражданите кабели в VW
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Аз не мога да разбера какво толко има в тия кабели та да струват цифра пара?! Преди време имах някакви проблеми и по принципа на елиминацията, бях решил да сменям кабели. Гъзар, отивам в Ауто+, търся Бош
, ебати цифрите ми истреля продавача, имах чувството че съм отишал на бинго. Тоя- толко, оня- толко. Тотал... 450-80лв. Реших принципа на елиминацията да пропусне кабелите и се прехвърлих на по- евтини проблеми. За щастие проблемите не се оказаха в кабелите, което съвсем не означева че не ги смених в последствие поради друг проблем. Взех "TESLA" на цена около 50лв. Супер доволно от марката.

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
VW излизат от завода с Bremihitman0013 написа:интересното е че в сайта на Киров предлагат бреми като вариант за кабели а не бош.Води се че те са оригинално вгражданите кабели в VW
- zelkata_ok1_
- Автомобил:
- Двигател:
и аз си взех БЕРУ но дадох 170лв за 1.8 20V 125hp
- ozyrus
- Автомобил:
- Двигател:
zelkata_ok1_ написа:БЕРУ

- jordancho
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: AGZ 1999
И аз реших да сменям и си взех "Тесла", сложих ги; на загрял двигател никакви проблеми, но сутрин като запаля на студено и превключа на газ се почва едно давене, и загуба на обороти (пусна ли газта и колата гасне, а през останалото време работи като на 2 цилиндъра), след което колкото и да въртя няма палене, следва поне 7-8 мин. чакане да се поизпари горивото в цилиндрите и отново запалване, каране само на бензин докато не стигне поне 50 градуса и чак тогава минавах на газ и вече работи, но само до другата сутрин, когато всичко се повтаря. Сега някои ще кажат - че е нормално да покарам на бензин докато загрее и тогава да минавам на газ, но за сравнение ще ви кажа, че старите ми кабели са NGK (само при мен са вече 3 години и половина), а с тях дори и навън да -10 и на студен двигател да превключа на газ нямам никакви проблеми - всичко си работи нормално. Така, че в крайна сметка върнах ново закупените кабели и си сложих пак старите.
- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
ей колеги аз тук в италия платих 85 евро за кабели за голф4 1.6 16в азд.взех ги от представителство на vw тук дори чаках 3 дена за да бъдат доставени.марката е bremi 

-
- Автомобил:
- Двигател:
jordancho написа:И аз реших да сменям и си взех "Тесла", сложих ги; на загрял двигател никакви проблеми, но сутрин като запаля на студено и превключа на газ се почва едно давене, и загуба на обороти (пусна ли газта и колата гасне, а през останалото време работи като на 2 цилиндъра), след което колкото и да въртя няма палене, следва поне 7-8 мин. чакане да се поизпари горивото в цилиндрите и отново запалване, каране само на бензин докато не стигне поне 50 градуса и чак тогава минавах на газ и вече работи, но само до другата сутрин, когато всичко се повтаря. Сега някои ще кажат - че е нормално да покарам на бензин докато загрее и тогава да минавам на газ, но за сравнение ще ви кажа, че старите ми кабели са NGK (само при мен са вече 3 години и половина), а с тях дори и навън да -10 и на студен двигател да превключа на газ нямам никакви проблеми - всичко си работи нормално. Така, че в крайна сметка върнах ново закупените кабели и си сложих пак старите.
Ееее..това трябва да са мега-"тесла" тия кабели!Вчера сменяхме на една кола(Сеат),беше на "много зор"-почти без 2 цилиндъра,и това се случва към 19,30 в "село" Суходол...х'ай сега де..и в едно скромно магазинче там взехме за 50-на лева едни Тесли(за 1.6 моно бяха по каталога,ама станаха)-ами работят си добре,на пипане изглежда са "силиконови",меки и "не бият ток".Аз "Бреми" съм уреждал за познат с Фиат,с огромна отстъпка се вързаха 70лв-5броя.
- jordancho
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: AGZ 1999
Е то и тия дето ги взех, бяха около 50 лв., на кутията пишеш че стават за газ, на пипане много добре силиконови, меки, но проблема с тях се появи и с тях си и отиде.
Иначе ги взех от сравнително голям магазин по каталог точно за моя мотор, но уви нещо не сполучих.
Иначе ги взех от сравнително голям магазин по каталог точно за моя мотор, но уви нещо не сполучих.
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
С кабели Tesla съм вече над 30000км. от "Косер" за 49.00BGN, перфектни са.
1.6 ABU.
1.6 ABU.
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Аз също се каня да взема кабели Tesla от "Косер" , трябват ми и свещи. В магазина предлагат само свещи Denso - някой купувал ли е тази марка точно от този магазин и какви са впечатленията?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”