GOLF 4 1.6 бензин Скоростна кутия проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
GOLF 4 1.6 бензин Скоростна кутия проблем
Здравейте,имам GOLF 4 1.6 бензин,преди две сед докато се прибирах се чу странен звук все едно изпадна цялата ходова част(колата не е ударена никаде)неможех да превключвам скоростите,едвам се прибрах,откарах я и се оказа, че се е била счупила някаква вилка,която държи мотора или поне така ми казаха,сменихме я,но се оказа че от нея се е откачила скоростната кутия и се е спукала,както и някакъв тампон,маистора ми каза че можело да завари кутията и щяло да буде ок всичко,плюс смених и съединителя,сега сед по-късно трудно вкарвам на първа да не говорим за втора,а днес като вкарах трета неиска да пусне за да превключа на която и да е друга скорост,сащото се получи от задна до трета,на 4-та и 5-та няма проблем превключва си.Някой може ли да ми каже какво да правя,има ли вариант да няма масло в скоростната кутия,в началото пурвите ден не ми правеше никакъв проблем,Този майстора каза че е възможно да прави така защото като се е спукала кутията е било на трета скорост и нато съм превключвал на 3-та могло чат пат да ми прави проблем.Помагайта ако имате идеи,защото му оставих доста пари и нз какво да правя вече
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Re: GOLF 4 1.6 бензин Скоростна кутия проблем
Автоморга!!!!!!!! С опция за проба за известно време.
Майстора да ти връща парите!!!!
Майстора да ти връща парите!!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”