Преди дни ми падна акумулатора и след замервания установих,че ми дърпа о някъде по инсталацията 0,5А,което е много според мен.Някой може ли да ми каже къде най-често се получава отечка при ГОЛФ 3,защото съм чувал ,че ел. инсталациите им правят проблеми.Забелязах че са ми се загубили светлините на стоповете и задните мигачи.Благодаря предварително за всяко мнение.
mod edit: vaskoto1

Утечка на ток.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Tок на отечка.
ortiz написа:Преди дни ми падна акумулатора и след замервания установих,че ми дърпа о някъде по инсталацията 0,5А,което е много според мен.Някой може ли да ми каже къде най-често се получава отечка при ГОЛФ 3,защото съм чувал ,че ел. инсталациите им правят проблеми.Забелязах че са ми се загубили светлините на стоповете и задните мигачи.Благодаря предварително за всяко мнение.
Нагаря масата на левия заден блок на светлините(мигачи+стопове и габарити)-свали го и виж дали масата е нагоряла,защото е обща и за ляво и за дясно..ако е нагоряла-малко припой....и всичко е 6!!!
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
И аз имах този проблем преди няколко години, но понеже ми трябва чат - пат светлинка нощно време в багажника се застраховах като свързах 4 светодиода от запалки (белички). Максималният ток съм го ограничил с резистор на 30ма. Така и да стане нещо токът ще бъде само 30 ма. В интерес на истината светлината е много по-ярка!!!
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
Re: Tок на отечка.
petev написа:ortiz написа:Преди дни ми падна акумулатора и след замервания установих,че ми дърпа о някъде по инсталацията 0,5А,което е много според мен.Някой може ли да ми каже къде най-често се получава отечка при ГОЛФ 3,защото съм чувал ,че ел. инсталациите им правят проблеми.Забелязах че са ми се загубили светлините на стоповете и задните мигачи.Благодаря предварително за всяко мнение.
Нагаря масата на левия заден блок на светлините(мигачи+стопове и габарити)-свали го и виж дали масата е нагоряла,защото е обща и за ляво и за дясно..ако е нагоряла-малко припой....и всичко е 6!!!
Къде се намират тези блокове?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”