Здравейте колеги.
За първи път ми се случва подобна случка с колата. Прибрах се от Бургас, след което отидох да прибера малко зеленчуци, преди това колата си въртеше и палеше без проблем, колата изцяло не се ползва на бензин, по ред причини, запекла дюзя, скъпо гориво и т.н. Спрях колата, и е натоварих с около 100 килограма зеленчуци, но на лозето пътя е тесен, а зад мен се появи една газка, която искаше да мине, казах и да изчака за да запаля и да преместя колата, и тук е момента в койти дадах на контакт, клапана на газта се чу, и след 2 3 секунди тръгнах да въртя и греда

Направи само едно цЪк... и след което километража изгасна, и часовника се занули... Опитах 1, 2, 3 пъти след, което обясних на човека и ме бутна и запалих на задна... не съм гасил колата от тогава... докато не разтоварих зеленчуците от колата... после е оставих на едно надолнище и си викам ще пробвам пак след, като е загася... и пак номера с ЦЪК... и километража изгасна и се появи и часовника на 00:00 часа... Мисля си, че е акумулатора, замерих го показва си 12,9 волта на незапалена кола, при запалена 13,92 волта. И се чудя в какво вече да се съмнявам, акумулатор, стартер или клеморед ?! Ще се радвам на съветите ви.