заглавието mod edit: golfer
jaba7a написа:Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивитеНагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя
И ОЩЕ 1 МАЛЪК ВАПРОС....но с голямо значение!!! Не даи боже се испотроши инжекцията някои ден колко пари ще трябва и там да давам
Питах един приятел но тои кара Хонда ЦРХ и каза че при него цените са за космонавти ориентираите ме в моя слу4аи как стоят нештата Моля
Мерси
vitauto_sofia написа:jaba7a написа:Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивитеНагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя
И ОЩЕ 1 МАЛЪК ВАПРОС....но с голямо значение!!! Не даи боже се испотроши инжекцията някои ден колко пари ще трябва и там да давам
Питах един приятел но тои кара Хонда ЦРХ и каза че при него цените са за космонавти ориентираите ме в моя слу4аи как стоят нештата Моля
Мерси
Това с тресенето на празни обороти е много комплексен проблем.В смисъл,че причините са много.Първо си премери налягането на бензина в системата.Това като начало
А подръжката на механичната инжекция си е скъпо удоволствие.Като начало мога да кажа че си с две горивни помпи.![]()
Поздрави и
jaba7a написа:Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивитеНагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя
Мерси
kokovas написа:jaba7a написа:....
а на колко оборота ти работи на празен ход?...имаш ли оборотомер?
DrAgO написа:vitauto_sofia написа:jaba7a написа:Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивитеНагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя
Мерси
Това с тресенето на празни обороти е много комплексен проблем.В смисъл,че причините са много.Първо си премери налягането на бензина в системата.Това като начало
А подръжката на механичната инжекция си е скъпо удоволствие.Като начало мога да кажа че си с две горивни помпи.![]()
Поздрави и
Sori 4e pisha na latinica, ama ne mi se vkluchva kredora![]()
![]()
vitauto_sofia - bate ti go vkara napravo v jazaPredi nalqganeto ima dosta drugi neje.Nai-elementarnoto - filtrite - goriven vyzdu6en, svejite, paleca i kapa4kata. Probai na tymno dali svetkat kabelite. Za nalqgane na gorivo e dosta rano da se govori. Proveri tova na pyrvo vreme i kasmet
blue_shadow написа:Най-лесното, което можеш да направиш е да идеш на диагностика на двигателя. Там най-добре ще ти кажат какво не е в ред. (на мен също ми тресеше на свободна, но след елкон настройка всичко си дойде на мястото)
NovobranecGT написа:kokovas написа:jaba7a написа:....
а на колко оборота ти работи на празен ход?...имаш ли оборотомер?
Оставаше и да няма, нали е GTI![]()
Колкото до тресенето, нямаме кристално кълбоПитай Ваското 1, той се понаучи да гадае на боб покрай тоя форум
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 67 госта