Нестабилни обороти при голф 2 gti

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Нестабилни обороти при голф 2 gti

Мнениеот ChernoGTI » Вто 06 мар 2007 17:09

Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивите :wink: Нагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя :evil: И ОЩЕ 1 МАЛЪК ВАПРОС....но с голямо значение!!! Не даи боже се испотроши инжекцията някои ден колко пари ще трябва и там да давам :x Питах един приятел но тои кара Хонда ЦРХ и каза че при него цените са за космонавти ориентираите ме в моя слу4аи как стоят нештата Моля :roll: Мерси :wink:
заглавието mod edit: golfer

Последна промяна от ChernoGTI на Вто 06 мар 2007 17:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 06 мар 2007 17:14

:welcome_to_group Тук кирилицата е задължителна!!!Оправи си посто и ще ти се отговори.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 06 мар 2007 17:47

1во :welcome_to_group
2ро ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ
3то :търсачкаа
4то какъв точно е мотора виж в талона и напиши буквите

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Вто 06 мар 2007 18:25

Колега на двойка 1.8 GTI да не слагат 15 мотора?
осем клапановите са1,8 PB,1,8 PF
1,8 16V PL:1,8 16V KR
има и пълна инжекция 1,8 90коня GX
нищо лично

Потребителски аватар
vit_autosofia
Контакти:

Re: SPESHNO pomosht za nachinaeshtite

Мнениеот vit_autosofia » Вто 06 мар 2007 18:33

jaba7a написа:Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивите :wink: Нагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя :evil: И ОЩЕ 1 МАЛЪК ВАПРОС....но с голямо значение!!! Не даи боже се испотроши инжекцията някои ден колко пари ще трябва и там да давам :x Питах един приятел но тои кара Хонда ЦРХ и каза че при него цените са за космонавти ориентираите ме в моя слу4аи как стоят нештата Моля :roll: Мерси :wink:

Това с тресенето на празни обороти е много комплексен проблем.В смисъл,че причините са много.Първо си премери налягането на бензина в системата.Това като начало
А подръжката на механичната инжекция си е скъпо удоволствие.Като начало мога да кажа че си с две горивни помпи. :wink:
Поздрави и :welcome_to_group

Потребителски аватар
DrAgO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DrAgO » Вто 06 мар 2007 19:26

vitauto_sofia написа:
jaba7a написа:Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивите :wink: Нагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя :evil: И ОЩЕ 1 МАЛЪК ВАПРОС....но с голямо значение!!! Не даи боже се испотроши инжекцията някои ден колко пари ще трябва и там да давам :x Питах един приятел но тои кара Хонда ЦРХ и каза че при него цените са за космонавти ориентираите ме в моя слу4аи как стоят нештата Моля :roll: Мерси :wink:

Това с тресенето на празни обороти е много комплексен проблем.В смисъл,че причините са много.Първо си премери налягането на бензина в системата.Това като начало
А подръжката на механичната инжекция си е скъпо удоволствие.Като начало мога да кажа че си с две горивни помпи. :wink:

Sori 4e pisha na latinica, ama ne mi se vkluchva kredora :oops: :oops:

vitauto_sofia - bate ti go vkara napravo v jaza :roll: Predi nalqganeto ima dosta drugi neje.Nai-elementarnoto - filtrite - goriven vyzdu6en, svejite, paleca i kapa4kata. Probai na tymno dali svetkat kabelite. Za nalqgane na gorivo e dosta rano da se govori. Proveri tova na pyrvo vreme i kasmet :wink:

kokovas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokovas » Вто 06 мар 2007 20:05

а на колко оборота ти работи на празен ход?...имаш ли оборотомер?

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 06 мар 2007 21:25

kokovas написа:
jaba7a написа:....

Оставаше и да няма, нали е GTI :wink:
Колкото до тресенето, нямаме кристално кълбо :cry: Питай Ваското 1, той се понаучи да гадае на боб покрай тоя форум :D

Потребителски аватар
vit_autosofia
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Сря 07 мар 2007 4:51

DrAgO написа:
vitauto_sofia написа:

Sori 4e pisha na latinica, ama ne mi se vkluchva kredora :oops: :oops:

vitauto_sofia - bate ti go vkara napravo v jaza :roll: Predi nalqganeto ima dosta drugi neje.Nai-elementarnoto - filtrite - goriven vyzdu6en, svejite, paleca i kapa4kata. Probai na tymno dali svetkat kabelite. Za nalqgane na gorivo e dosta rano da se govori. Proveri tova na pyrvo vreme i kasmet :wink:

бате може и в мюзик идол да съм го вкарал,ама това елементарното дето казваш за филтрите,свещи палци,показалци и т.н. го знае и малкия ми син дето е на 10годинки.
Човека наскоро е взел колата и ако е седяла повечко време без да е карана какъв е резултата за K-Jetronika

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Сря 07 мар 2007 20:34

Брех някои ми е отговорил :shock Ми мотора е EV 1.8 115 к.с ОТНОВО повтарям че сам като индианец в 25 век и нямам абсолутно никаква идея с тия инжекций колата си продайжава да тресе яко и ве4е наистина се плаша :( а и днес ми се строши дражката на вратата което е лош знак много моля каратистите в сферата с двигателите да бутнат някоя идея кво да правя МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :cry:

Krasio_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Krasio_ » Сря 07 мар 2007 23:31

jaba7a би ли ми казал откъде си взе голфето? :roll:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Сря 07 мар 2007 23:49

Най-лесното, което можеш да направиш е да идеш на диагностика на двигателя. Там най-добре ще ти кажат какво не е в ред. (на мен също ми тресеше на свободна, но след елкон настройка всичко си дойде на мястото)

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Чет 08 мар 2007 0:05

blue_shadow написа:Най-лесното, което можеш да направиш е да идеш на диагностика на двигателя. Там най-добре ще ти кажат какво не е в ред. (на мен също ми тресеше на свободна, но след елкон настройка всичко си дойде на мястото)

Е след диагностиката ако всичко е ок само дето продължава да тресе провери си тампоните на двигателя :).
Честита колица.

kokovas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kokovas » Чет 08 мар 2007 0:22

NovobranecGT написа:
kokovas написа:
jaba7a написа:....

Оставаше и да няма, нали е GTI :wink:
Колкото до тресенето, нямаме кристално кълбо :cry: Питай Ваското 1, той се понаучи да гадае на боб покрай тоя форум :D

и с карти става.....

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Чет 08 мар 2007 8:33

добра идея диагностика оба4е в момента и пари за бензин нямам :wink: мерси все пак за идеите а за тампоните ще ги проверя МЕРСИ бате :P а докато за вапроса от къде сам го взел ,,,,не сам го крал или поне кажи какво имаш предвид :lol: :roll: :D 8)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”