заглавието mod edit: golfer
Нестабилни обороти при голф 2 gti
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Нестабилни обороти при голф 2 gti
Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивите
Нагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя
И ОЩЕ 1 МАЛЪК ВАПРОС....но с голямо значение!!! Не даи боже се испотроши инжекцията някои ден колко пари ще трябва и там да давам
Питах един приятел но тои кара Хонда ЦРХ и каза че при него цените са за космонавти ориентираите ме в моя слу4аи как стоят нештата Моля
Мерси
Последна промяна от ChernoGTI на Вто 06 мар 2007 17:28, променено общо 1 път.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- vit_autosofia
- Контакти:
Re: SPESHNO pomosht za nachinaeshtite
jaba7a написа:Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивитеНагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя
И ОЩЕ 1 МАЛЪК ВАПРОС....но с голямо значение!!! Не даи боже се испотроши инжекцията някои ден колко пари ще трябва и там да давам
Питах един приятел но тои кара Хонда ЦРХ и каза че при него цените са за космонавти ориентираите ме в моя слу4аи как стоят нештата Моля
Мерси
Това с тресенето на празни обороти е много комплексен проблем.В смисъл,че причините са много.Първо си премери налягането на бензина в системата.Това като начало
А подръжката на механичната инжекция си е скъпо удоволствие.Като начало мога да кажа че си с две горивни помпи.
Поздрави и

vitauto_sofia написа:jaba7a написа:Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивитеНагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя
Мерси
Това с тресенето на празни обороти е много комплексен проблем.В смисъл,че причините са много.Първо си премери налягането на бензина в системата.Това като начало
А подръжката на механичната инжекция си е скъпо удоволствие.Като начало мога да кажа че си с две горивни помпи.![]()
Поздрави и
Sori 4e pisha na latinica, ama ne mi se vkluchva kredora
vitauto_sofia - bate ti go vkara napravo v jaza
-
kokovas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jaba7a написа:Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивитеНагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя
Мерси
а на колко оборота ти работи на празен ход?...имаш ли оборотомер?
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
kokovas написа:jaba7a написа:....
Оставаше и да няма, нали е GTI
Колкото до тресенето, нямаме кристално кълбо
- vit_autosofia
- Контакти:
DrAgO написа:vitauto_sofia написа:jaba7a написа:Проблем!Наскоро закупих Голф 2ка ГТИ 1.8. Като цяло е супер ама на празни обороти тресе като жартбург сред нивитеНагласяхме ги но нямаше кои знае какъв ефект !Моля тези които разбират да кажат от какво се полу4ава и ако има нещо счупено ..... да ме ориентират колко пари ше трябва да се исипя
Мерси
А подръжката на механичната инжекция си е скъпо удоволствие.Като начало мога да кажа че си с две горивни помпи.![]()
Поздрави и
Sori 4e pisha na latinica, ama ne mi se vkluchva kredora![]()
![]()
vitauto_sofia - bate ti go vkara napravo v jazaPredi nalqganeto ima dosta drugi neje.Nai-elementarnoto - filtrite - goriven vyzdu6en, svejite, paleca i kapa4kata. Probai na tymno dali svetkat kabelite. Za nalqgane na gorivo e dosta rano da se govori. Proveri tova na pyrvo vreme i kasmet
бате може и в мюзик идол да съм го вкарал,ама това елементарното дето казваш за филтрите,свещи палци,показалци и т.н. го знае и малкия ми син дето е на 10годинки.
Човека наскоро е взел колата и ако е седяла повечко време без да е карана какъв е резултата за K-Jetronika
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Брех някои ми е отговорил
Ми мотора е EV 1.8 115 к.с ОТНОВО повтарям че сам като индианец в 25 век и нямам абсолутно никаква идея с тия инжекций колата си продайжава да тресе яко и ве4е наистина се плаша
а и днес ми се строши дражката на вратата което е лош знак много моля каратистите в сферата с двигателите да бутнат някоя идея кво да правя МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ 
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
blue_shadow написа:Най-лесното, което можеш да направиш е да идеш на диагностика на двигателя. Там най-добре ще ти кажат какво не е в ред. (на мен също ми тресеше на свободна, но след елкон настройка всичко си дойде на мястото)
Е след диагностиката ако всичко е ок само дето продължава да тресе провери си тампоните на двигателя
Честита колица.
-
kokovas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
NovobranecGT написа:kokovas написа:jaba7a написа:....
Оставаше и да няма, нали е GTI![]()
Колкото до тресенето, нямаме кристално кълбоПитай Ваското 1, той се понаучи да гадае на боб покрай тоя форум
и с карти става.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”