шофьорска седалка за голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
vesko_ralev
Автомобил:
Двигател:

шофьорска седалка за голф 2

Мнениеот vesko_ralev » Сря 27 яну 2010 0:40

Kолеги нещо шофьорската седалка,като че ли ми се е откачила от едната страна,дали може нещ да се опражи...или някой да има такава седалка под ръка,която да не му трябва...за колко пари?

dj rosko
Автомобил:
Двигател:

Re: шофьорска седалка за голф 2

Мнениеот dj rosko » Сря 27 яну 2010 0:50

vesko_ralev написа:Kолеги нещо шофьорската седалка,като че ли ми се е откачила от едната страна,дали може нещ да се опражи...или някой да има такава седалка под ръка,която да не му трябва...за колко пари?

може оправа се ама каде точно ти се е откачила?

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Сря 27 яну 2010 0:51

Еми отваряш я и гледаш какво се е откачило(скъсало) вътре. Тапицерията се държи на едни като зъбчета,които се подгъват.Няма нещо дето да не може да се оправи.
п.п
Темата ти не е за тук.

Потребителски аватар
The Officer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Officer » Сря 27 яну 2010 18:34

Има едни пластмасови водачи на седалката , които като се счупят и седалката почва да се клати , ако това имаш в предвид-смяняш ги и готово-не ти трябва нова седалка.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Сря 27 яну 2010 20:06

The Officer написа:Има едни пластмасови водачи на седалката , които като се счупят и седалката почва да се клати , ако това имаш в предвид-смяняш ги и готово-не ти трябва нова седалка.
повече ме съмнява от тва да ти е проблема,ако намериш ОК, ако ли не щте трябва да побългаряваш, направи си сам

Потребителски аватар
brmbrm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brmbrm » Сря 27 яну 2010 20:24

The Officer написа:Има едни пластмасови водачи на седалката , които като се счупят и седалката почва да се клати , ако това имаш в предвид-смяняш ги и готово-не ти трябва нова седалка.

100% това ти е проблема при мен беше същото. :да:

vesko_ralev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vesko_ralev » Чет 10 окт 2013 8:48

Ами на мен ми се е скъсало жилото точно долу където се захваща на лостчето за издърпване на куката. Въпроса е дали се предлагат някъде такива жила, заото то е било сплескано в самия накрайник, но тъй като е 1 мм и не може да се разпробие, трошът се свредлата.Макар че и да се разпробие, незнам на дължина дали ще стигне,а и този накрайник изглежда доста твърд,дали ще мога въобще да го сплескам отново около въженцето.Исках да попитам,някой ако има някакъв опит с това и е ремонтирал по някакъв начин скъсано жило, как го е направил. Или дали няма някой седалка за хвърляне, да му ги поискам, че в магазина казаха, че не се предлагат такива жила. :confused

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”