Здравейте, нова съм във форума и имам много въпроси, на които се надявам да намеря отговор, но нека като за начало да започна с багажника

. Наскоро с сдобих с Голф 5 2.0 TDI (BKD) с не малко козметични, дребни и други забележки, основните са поправени но едно от нещата, на които не намерих отговор е копчето на ключа обозначено със символ за отваряне на багажника всъщност трябва да го вдига или само да го отключва. А то при мен не прави нито едно от двете. Копчетата за отключване и заключване работят но това за багажника като го натисна само мига лампата на ключа и нищо

Както и докато карам багажника сам се отваря съвсем леко и почва да вибрира и е адски дразнещо. Вече го погледна човек, който разбира от ключалки и ми каза, че механично е здрава ключалката и няма проблем, но проблема е в токовете на колата, които явно някак си го отварят. Дори да е заключен се отваря леко колкото да вибрира и да ме дразни, но неможе да се отвори изцяло докато не го отключа. ИИИ тази кола толкова ли е умна, че се заключва сама постоянно и аз нещо не съм в ред или и това е проблем в токовете отново

Отворя я седна вътре.. заключи се, запаля я .. отключи се .. карам малко .. пак се заключи ... слизам .. заключи се .. когато си иска .. дано не забравям ключа вътре че имам само 1