Golf 5 2003г, BKD - проблем с ключалката на багажника

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
viks4ety
Автомобил: GOLF 5
Двигател: BKD 2.0 TDI

Golf 5 2003г, BKD - проблем с ключалката на багажника

Мнениеот viks4ety » Пет 18 окт 2013 13:16

Здравейте, нова съм във форума и имам много въпроси, на които се надявам да намеря отговор, но нека като за начало да започна с багажника :biggrin . Наскоро с сдобих с Голф 5 2.0 TDI (BKD) с не малко козметични, дребни и други забележки, основните са поправени но едно от нещата, на които не намерих отговор е копчето на ключа обозначено със символ за отваряне на багажника всъщност трябва да го вдига или само да го отключва. А то при мен не прави нито едно от двете. Копчетата за отключване и заключване работят но това за багажника като го натисна само мига лампата на ключа и нищо :cry Както и докато карам багажника сам се отваря съвсем леко и почва да вибрира и е адски дразнещо. Вече го погледна човек, който разбира от ключалки и ми каза, че механично е здрава ключалката и няма проблем, но проблема е в токовете на колата, които явно някак си го отварят. Дори да е заключен се отваря леко колкото да вибрира и да ме дразни, но неможе да се отвори изцяло докато не го отключа. ИИИ тази кола толкова ли е умна, че се заключва сама постоянно и аз нещо не съм в ред или и това е проблем в токовете отново :neutral :question Отворя я седна вътре.. заключи се, запаля я .. отключи се .. карам малко .. пак се заключи ... слизам .. заключи се .. когато си иска .. дано не забравям ключа вътре че имам само 1 :cry

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: Golf 5 2003г, BKD - проблем с ключалката на багажника

Мнениеот radotom » Пет 18 окт 2013 17:07

Виксче, проблема ти най-вероятно се нарича 'Конфорт модул'
Не си само ти - доста теми има по въпроса.
Порови с Търсачката

Потребителски аватар
viks4ety

Мнениеот viks4ety » Пет 18 окт 2013 18:03

Явно ще се закача на компютър, дано там си покаже къде е проблема. :rolleyes . А също не ми стана ясно мога ли да си сменя езика, че нещо на италиански не се разбираме, защо е това копче за багажника върху ключа и за какво по точно са тези слушалки на мулти волана (вдигане и затваряне). Салона е рекаро, волана е мулти, с повече копчета на ключа е и с двузонов климатроник. Ако съдя по другите петици не са базови екстри това.. какво толкова има което незнам :rolleyes

Потребителски аватар
doubledTSI
Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009

Мнениеот doubledTSI » Пет 18 окт 2013 22:21

При мен отключва багажника, но го задържам за 2-3 секунди. Вратите остават заключени. При затваряне на багажника, автоматично се заключва.

Потребителски аватар
viks4ety

Мнениеот viks4ety » Съб 19 окт 2013 12:05

Задържам го, но нищо не се случва :rolleyes Ще търся дали проблема е в ключа или в ключалката.

Потребителски аватар
mk5_gti
Автомобил: Golf 5 GTI DSG
Двигател: BPY 2008

Мнениеот mk5_gti » Съб 19 окт 2013 18:38

Езика можеш да си го смениш като натиснеш копчето за меню, което е от дясната страна горното и трябва да ти излезе impostazioni след което със стрелките отиваш надолу на lingua избираш си езика и натискаш ОК

Потребителски аватар
viks4ety

Мнениеот viks4ety » Съб 19 окт 2013 19:17

Ето го отвътре, къде трябва да е този бутон за "меню", от който ако не се лъжа се управляват и слушалките на волана. А до колкото изчетох тук там съм с "lowline" дисплея който не рзполага с функции за телефон и меню като цяло. :neutral
Прикачени файлове
rsz_20130926_192759.jpg

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”