:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

къде се свързва това ?????

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
comcomnet
Автомобил:
Двигател:

къде се свързва това ?????

Мнениеот comcomnet » Нед 11 мар 2007 18:08

Здравейте имам голям проблем с един "маркуч " http://snimka.bg/album.php?album_id=112988 който ми създава мно го проблеми кат е отпушен играят много оборотите и колата нещо не върви както трябва :( :( момента съм го запушил и така го карам да ли ще навреди така на колата ?? Някой който се зблълкал с това били ми обяснил киде се свързва ?? Преди да го видя беше мушнат в бурмучката за оборотите :roll: :roll: :roll: предварително благодаря за помоща :)

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Нед 11 мар 2007 18:34

Този маркуч трябва да се сложи някъде отдолу на кръглата кутия на въздушният филтър,трябва да има щуцер на нея :wink:

comcomnet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот comcomnet » Нед 11 мар 2007 18:46

това е проблема че няма :shock ако е сменен кръглата кутия на въздушният филтър има ли тази възможност и да няма за този маркуч място къде да се мушне

ivo123
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivo123 » Нед 11 мар 2007 19:05

колега откъде е отпушен?
така като гледам си го затапил а това е вентилация на картерните газове и не трябва да е запушена.
т.е. от страна на капака на клапаните трябва да е отпушено иначе създава налягане.
на ладов мотор от запушен маркуч на картерните газове ми е излизала щеката и около литър масло през нея докато се усетя.
не би трябвало ако е отворен да се променят оборотите, по скоро от страна на филтъра ако е отворено е възможно да има проблеми и да смуче въздух оттам.

comcomnet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот comcomnet » Нед 11 мар 2007 19:35

преди малко отидох да видя един двигател досущ кат моя и видях киде му е цаката, от кръглата кутия на въздушният филтър излиза един маркуч който минава през един пласмасов "казан или филтар" кидето се съединяват и двата благодаря за отговорите :)

maistore
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistore » Пон 12 мар 2007 19:37

priatel toia marku4 e za masleni pari.za da go slojat taka zna4i duha maslo v filtera.ot kapaka go pusni da visi kam zemqta i davai gaz :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”