къде се свързва това ?????
-
comcomnet
- Автомобил:
- Двигател:
къде се свързва това ?????
Здравейте имам голям проблем с един "маркуч " http://snimka.bg/album.php?album_id=112988 който ми създава мно го проблеми кат е отпушен играят много оборотите и колата нещо не върви както трябва
момента съм го запушил и така го карам да ли ще навреди така на колата ?? Някой който се зблълкал с това били ми обяснил киде се свързва ?? Преди да го видя беше мушнат в бурмучката за оборотите
предварително благодаря за помоща 
-
ivo123
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега откъде е отпушен?
така като гледам си го затапил а това е вентилация на картерните газове и не трябва да е запушена.
т.е. от страна на капака на клапаните трябва да е отпушено иначе създава налягане.
на ладов мотор от запушен маркуч на картерните газове ми е излизала щеката и около литър масло през нея докато се усетя.
не би трябвало ако е отворен да се променят оборотите, по скоро от страна на филтъра ако е отворено е възможно да има проблеми и да смуче въздух оттам.
така като гледам си го затапил а това е вентилация на картерните газове и не трябва да е запушена.
т.е. от страна на капака на клапаните трябва да е отпушено иначе създава налягане.
на ладов мотор от запушен маркуч на картерните газове ми е излизала щеката и около литър масло през нея докато се усетя.
не би трябвало ако е отворен да се променят оборотите, по скоро от страна на филтъра ако е отворено е възможно да има проблеми и да смуче въздух оттам.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”