Голф 4 gti умря на бензин ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 gti умря на бензин ...
AGU код на мотора с чип от 2-години вървеше като луд. От една седмица умря след 3000 обота няма никой , турбото прави 1,1 бар. Всички филтри , свещи , вакуми са сменени преди месец . Компресия 11,2 /11,4 на всички цилиндри. Качваха я на вагком на 4 различни места всичко е наред , взимат само пари пък колата не върви. На гас обаче лети като самолет... Какво може да е .... Препоръчаите ми сервиз в Стара Загора или някаде кадето ще ми помогнат.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Голф 4 gti умря на бензин ...
Горивен филтър сменял ли си някога?
-
- Автомобил:
- Двигател:
да сменен е горивния..
Преди малко закачих манометар на входа на рейката дадох на контаююкт 5- 6пъти показа 2 -бара . Като я запалих и форсирах дава 3 - бара , а като запуша излишното пак 3 -бара. Незнам това нормално ли е , а и сега нямам толкова дълъг маркуч да я видя в движение /под товар/.
Преди малко закачих манометар на входа на рейката дадох на контаююкт 5- 6пъти показа 2 -бара . Като я запалих и форсирах дава 3 - бара , а като запуша излишното пак 3 -бара. Незнам това нормално ли е , а и сега нямам толкова дълъг маркуч да я видя в движение /под товар/.
Диагностиката е много сложно нещо ,но някои хора май правят пари с тия ВАГ коми.Много неща трябва да се гледат и мерят, но от тук нищо.Къде в Ст.Зг. не знам?!Поразпитай! И аз съм се загледал в един ,но да работя там като диагнстик и да правя пари.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колко бара трябвада прави помпата и как се измерва ?
Имам работеща помпа от бившата ми кола Corrado G60 каде да я вържа за проба ?
Имам работеща помпа от бившата ми кола Corrado G60 каде да я вържа за проба ?
3 бара!Но си има технология за мерене.На работно налягане и на задържащо налягане.
- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
Щом си на газ, виж си бензиновата помпа дали бачка. Това си е основен проблем при тези, които имат газ.
- madwifi
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: 1.9D AEF
Имах същия проблем ама аз си знаех че е от помпата за бензин. Все пак си виеше на умиране :)
- teosz
- Автомобил: VW Golf IV Variant
- Двигател: 1.9 TDI-ATD
А дюзи? от газта дюзите се зацапват и от там идват проблемите.Колега щом другите неща са сменени и проверени,погледни и дюзите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дюзите ги свалях заедно с рейката , въртя на стартер и гледам , че пръскат еднакво .
Поставям голям картон на около 30см. въртя на стартери гледам , че пръскат като дезодорант като оставят абсолютно еднакви петна . Иначе колата колата я карам(х) на бензин повече само извънградско на гас. Има ли друг начин да ги замеря тия дюзи?
Поставям голям картон на около 30см. въртя на стартери гледам , че пръскат като дезодорант като оставят абсолютно еднакви петна . Иначе колата колата я карам(х) на бензин повече само извънградско на гас. Има ли друг начин да ги замеря тия дюзи?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моята помпа не вие едвам се чува едно биийп.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Щом на газ ти върви супер, а на бенз я няма никаква сам си прави изводи. Според мен първо трябва да замериш налягането на бенз помпа. Проблемът явно е в горивната система, пробвал ли си да купиш някаква добавка за чистене на горивната система или високо октанов бензин с по-високи обороти та да продуха?
-
- Автомобил:
- Двигател:
от какво е0?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”