Като трагна да паля двигателя, сякаш пали на 3 цилиндера а отзад от гърнето да не говора какво става един сив дим ама многоо.
Сега съм трагнал за работа с много поздрави .... :)

vw golf 3 1.6 mi 75 hp пали на 3 цилиндира
- lubecku
- Автомобил: mk3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Re: vw golf 3 1.6 mi 75 hp пали на 3 цилиндира
А повдигач някой чука ли докато работи на три цилиндъра ?
Виж си дистрибуторната капачка, и свещите, при този сивкав дим за който говориш в следствие изгарянето на маслото се получават едни налепи по свеща и често и е трудно да пробие ?
Виж си дистрибуторната капачка, и свещите, при този сивкав дим за който говориш в следствие изгарянето на маслото се получават едни налепи по свеща и често и е трудно да пробие ?
Губиш ли антифриз?При мен беше така като запаля на 3 целиндара и след като изфорсирам няколко пъти се оправя,докато един ден не смеси и маслото и тогава разбрах какъв е проблема.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Махни тая свещ на който цилиндър не работи и ще разбереш,според това как е обмазана 

- iliqn93
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AGU 150Hp 1997
Мен ме съмнява дали не е смешало маслото с водата после ще пиша пак, че още съм на работа .....
- iliqn93
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AGU 150Hp 1997
Попа си го опе
Направо си ги е смешал преди малко като се прибрах от работа и отворих капака и какво да видя, това което си мислех хайде сега масло,антифриз, главата трябва да се надува да се види да не е отишла и тя и дано не е крива, гумички на клапаните ...... и то стана манджа с грозде ...
Благодаря на колегите за бързите мнения, после ще пиша какво става със сивият бързак

Благодаря на колегите за бързите мнения, после ще пиша какво става със сивият бързак

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”