Като трагна да паля двигателя, сякаш пали на 3 цилиндера а отзад от гърнето да не говора какво става един сив дим ама многоо.
Сега съм трагнал за работа с много поздрави .... :)
vw golf 3 1.6 mi 75 hp пали на 3 цилиндира
- lubecku
- Автомобил: mk3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Re: vw golf 3 1.6 mi 75 hp пали на 3 цилиндира
А повдигач някой чука ли докато работи на три цилиндъра ?
Виж си дистрибуторната капачка, и свещите, при този сивкав дим за който говориш в следствие изгарянето на маслото се получават едни налепи по свеща и често и е трудно да пробие ?
Виж си дистрибуторната капачка, и свещите, при този сивкав дим за който говориш в следствие изгарянето на маслото се получават едни налепи по свеща и често и е трудно да пробие ?
Губиш ли антифриз?При мен беше така като запаля на 3 целиндара и след като изфорсирам няколко пъти се оправя,докато един ден не смеси и маслото и тогава разбрах какъв е проблема.
-
phantom_
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Махни тая свещ на който цилиндър не работи и ще разбереш,според това как е обмазана 

- iliqn93
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AGU 150Hp 1997
Мен ме съмнява дали не е смешало маслото с водата после ще пиша пак, че още съм на работа .....
- iliqn93
- Автомобил: Audi A3 8L
- Двигател: AGU 150Hp 1997
Попа си го опе
Направо си ги е смешал преди малко като се прибрах от работа и отворих капака и какво да видя, това което си мислех хайде сега масло,антифриз, главата трябва да се надува да се види да не е отишла и тя и дано не е крива, гумички на клапаните ...... и то стана манджа с грозде ...
Благодаря на колегите за бързите мнения, после ще пиша какво става със сивият бързак
Направо си ги е смешал преди малко като се прибрах от работа и отворих капака и какво да видя, това което си мислех хайде сега масло,антифриз, главата трябва да се надува да се види да не е отишла и тя и дано не е крива, гумички на клапаните ...... и то стана манджа с грозде ... Благодаря на колегите за бързите мнения, после ще пиша какво става със сивият бързак

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”