За първи път пиша но имам един проблем с голфа.Двигателя е RP.Та проблема мие че на газ варви без проблеми а на бензин когато си иска.Паля нормално на бензин но като по загрее малко почва да губи мощност,странното е че на свободна поддаржа обороти и се изфорсирва нормално.Когато трагна на дълаг път и загрее като хората (такаси мисля)върви и на бензин без проблеми но понякога пак ми поражда номера и не иска да върви.Ако някой може да помогне със съвет какво да правя предварително благодаря.
заглавието mod edit: dobrinb
Г2 1.8 мi губи мощност на бензин
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Ако знаеш колко пъти съм го написал вече това: присадка за почистване на инжекциони и газ поне 200-300 км извън града да "издухаш" съдържанието на резервоара.
А ако не помогне - бенз. филтър, проверка на налягането на бенз. помпа, евентуално - почистване на бенз. помпа/инжектор с ултразвук. Щом си върви на газ, приемаме, че всичко по запалителната ти система е както трябва...
А ако не помогне - бенз. филтър, проверка на налягането на бенз. помпа, евентуално - почистване на бенз. помпа/инжектор с ултразвук. Щом си върви на газ, приемаме, че всичко по запалителната ти система е както трябва...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”